social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Στραβοπάτημα» ο Τριφυλλιακός, 0-0 με Αναγέννηση Πετρούπολης

«Στραβοπάτημα» ο Τριφυλλιακός, 0-0 με Αναγέννηση Πετρούπολης

Απροσδόκητη απώλεια βαθμών είχε ο Τριφυλλιακός σήμερα (10/3) το μεσημέρι και, μοιραία, έδωσε τη δυνατότητα στους Λύκους Χαϊδαρίου να αποκτήσουν απόσταση ασφαλείας στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η ομάδα του Γ. Κατσαρού υποδέχθηκε στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου την Αναγέννηση Πετρούπολης, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χάνοντας και ορισμένες ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ που ενδεχομένως να τους έδινε και το «τρίποντο». Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν ψυχωμένοι και με μαχητικότητα στον αγωνιστικό χώρο, προσθέτοντας έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή τους, στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού.

Να αναφερθεί ότι στο 90' αποβλήθηκε από τον πάγκο της Αναγέννησης για διαμαρτυρία ο προπονητής της, Κ. Ζαμπέτας.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Λεονταρίδης-Κουκόπουλος

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Λιάπης (87' Μ. Μαλέλι), Τζ. Μαλέλι (35' λ.τρ. Τσιάτσιος), Ζάχαρης (56' Αλικάι), Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Πορφυρόπουλος, Γεωργίου, Σαντικάι (56' Χάνι), Βιτζηλαίος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Μπόκτορ, Παπαχρήστος, Ανδριτσόπουλος, Κουμεντάκος, Βάννας (87' Μαχαίρας), Θαναηλίδης (56' Σχίζας), Μαρκοτσάι, Νάτσης, Παναγιωτόπουλος, Νικολάου (78' Δαγκλής).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35