social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισόπαλοι Σούρμενα και Ηράκλειο (1-1)

Ισόπαλοι Σούρμενα και Ηράκλειο (1-1)

Βαθμό από το πουθενά πήρε το Ηράκλειο στα Σούρμενα, καθώς ευτύχησε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα, στην μοναδική τελική προς την εστία.

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΙΑΦΑ

Με πολλές ελλείψεις οι δύο ομάδες. Πολύ κακό το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με φουλ αμυντικό προσανατολισμό, έχοντας πολυπρόσωπη άμυνα, με σκοπό τη διατήρηση του μηδέν. Αυτό είχε ως συνέπεια να έχουμε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το ίδιο κακό και το δεύτερο μέρος, μέχρι το 74'. Εκεί οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Αρβανίτη, ο οποίος ανατράπηκε από τον Καριατλή. Ο Λειβαδάς εκτέλεσε εύστοχα την έσχατη των ποινών. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να καθαρίσουν, με την προσπάθεια του Αρσενίου να σταματάει στο δοκάρι (85'). Στη μοναδική τους ευκαιρία, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά buzzer bearer του Νταλέγκα στο 93'.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου με βοηθούς τους Σερεβέτα και Γκούντα.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταμπραντζής) Αθανασόπουλος, Αρβανίτης, Κρητικός, Κωνσταντινίδης, Φασουλας, Μακρυνόρης, Οικονόμου (60' Κεφαλάς), Παπαδάκης, Μαργαρίτης, Αρσενίου, Λειβαδάς.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χρήστος Λάμπρου) Βαμβακάς, Τσίχλας, Βότσιος (65' Παπαδάκης), Νταής, Νταλέννκα, Καρώνης, Ρεθεμνιωτάκης (60' Καφετζής), Καλογερής (80' Λεοντόπουλος), Μπάκας, Καριατλής, Ναούμ (80' Λινάρδος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35