social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Περιστερίου και Ολυμπιακός Λιοσίων «κόλλησαν» στο 1-1

ΑΟ Περιστερίου και Ολυμπιακός Λιοσίων «κόλλησαν» στο 1-1

Τις 8 ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα και τον 1ο όμιλο έφθασαν ο ΑΟ Περιστερίου και ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων που παρά το γρήγορο 1-1 στο 12’, «κόλλησαν» σε αυτό και εξακολουθούν να τους χωρίζουν τρεις βαθμοί (35β., 8η θέση / 32β., 12η θέση).

Ντεμπούτο για τον Αλέξη Γκλεγκλέ στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» που διαδέχθηκε έναν πρώην προπονητή των «ροσσονέρι», τον Θανάση Βάλσαμο. Λίγες φάσεις για γκολ, ένταση και πάθος χαρακτήρισαν το ντέρμπι των «δυτικών».

 

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γραμματικός

 

Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους με το σουτ, έξω από την περιοχή, του Μάμαλη και την απόκρουση του Ξυδιά (7’). Ακριβώς ένα λεπτό μετά έγινε το 1-0 για την ομάδα του Σάκη Σάσσαλου με τον Μιχάλη έπειτα από πάσα-ασίστ του Γεωργακόπουλου. Στην αντεπίθεση, ο Ολυμπιακός Λιοσίων ισοφάρισε σε 1-1 χάρη στην πάσα του Μάμαλη στον Τσάτσα, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ξυδιά.

Στο β’ ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές ουσιαστικές φάσεις. Η πρώτη σημειώθηκε στο 48' από τους γηπεδούχους από τον Γεωργακόπουλο με δυνατό σουτ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες στο 51' με τον Καλκανάκο από καλή θέση να σκοράρει, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό και στο 54' ο ίδιος έδωσε στον Μπιμάι που το σουτ του πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι. Τέλος, ο Δημητρίου από μακρινή απόσταση επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και βρήκε το δοκάρι και τα εξωτερικά δίχτυα του Φανουργιάκη.

 

Διαιτητές: Ε. Μαχαίρας, Λ. Τσολακίδης, Α. Ίσσα

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Λαγός (71’ Θεοδωρόπουλος), Μπουζάς, Κύβελος, Κωτσοβός (89’ Ρισβάνι), Δημητρίου, Ζαφειράτος, Μιχάλης, Κεφαλάς (71’ Μιράκας), Γεωργακόπουλος.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Αλέξης Γκλεγκλές): Φανουργιάκης, Παναγιωτίδης, Νίκολι, Μπιμάι (79’ Λουβερδής), Βασιλάκος, Μανουσάκης, Μάμαλης (46’ Καμινιώτης), Γανωτής, Λευκαδίτης (46’ Καλκανάκος, 64’ λ.τρ. Κούστας), Τσάτσα, Ζέρβας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35