social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στο ΔΑΚ Αιγαλεω ο Παπάγος Ι Συγκάτοικοι στην κορυφή Διαγορας - Αττικος

Βαθμό στο ΔΑΚ Αιγαλεω ο Παπάγος Ι Συγκάτοικοι στην κορυφή Διαγορας - Αττικος

Ο Παπάγος απέσπασε λευκή ισοπαλία από το ΔΑΚ Αιγαλεω με αποτέλεσμα η ομάδα του Διαγορα Αιγαλεω να αποκτήσει συγκάτοικο στην κορυφή τον Αττικό.

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΙΑΦΑ

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι. Κράτησαν μπάλα, προσπάθησαν να φτιάξουν φάσεις, ωστόσο η αμυντική τακτική του Παπάγου ήταν άρτια και δεν έδωσε πολλούς χώρους στον Διαγόρα. Στο 20' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. Η μεγαλύτερη φάση στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 26', όταν ο κίπερ των φιλοξενούμενων αρνήθηκε με διπλή επέμβαση το γκολ στους γηπεδούχους. Από εκείνο το σημείο και ύστερα ο Παπάγος ισορρόπησε τα πράγματα, δίχως να γίνει κάτι το αξιοσημείωτο μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας μπήκε εκ νέου δυνατά. Στα πρώτα 7' της επανάληψης δημιούργησε και έχασε 4 καλές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, έχασε έδαφος, δείχνοντας πως δεν βρίσκεται σε καλή μέρα. Ο Παπάγος κράτησε εύκολα το μηδέν, ενώ με τον Μυλωνά απώλεσε τρεις πολύ σπουδαίες ευκαιρίες, εκ των οποίων οι δύο από αυτές που λες πως "δεν χάνονται". Στην τελευταία φάση του αγώνα, μάλιστα, ο Παπάγος μπορούσε να κλέψει το διπλό, ωστόσο σε δύο χρόνους δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του εξαιρετικού Τελατινίδη.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Βασίλης Βόγλης) Τελεντανίδης, Κολοβός, Μελής (69' Αγγελόπουλος), Σκλαβενίτης, Τζαβάρας (80' Σιδηρόπουλος), Ζήκος, Μποτης, Καμπεράι, Μακρας, Μουράτης (58 Δήμος), Λευθεριώτης (58' Κορμπος).

ΠΑΠΑΓΟΣ: Μαρκαντωνάκης, Μπεκίρι (46' Νούτσος), Γυπάρης (53' Μπαμη), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κασνέτση (55' Μυλωνάς), Ρηγόπουλος (80' Παπαναστασίου), Φατούρος, Δρυμωνίτης (69' Μπράτσος), Μεσινι, Κουλούρης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35