social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σοκ» στο τέλος για Κηπούπολη, 1-1 με Ατρόμητο Χαλανδρίου

«Σοκ» στο τέλος για Κηπούπολη, 1-1 με Ατρόμητο Χαλανδρίου

Δύο βαθμούς απώλεσε η Κηπούπολη σε ένα κρίσιμο σημείο στη μάχη που γίνεται για την άνοδο στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Χρ. Παλλίδη υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν το φινάλε.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, που ευτύχησαν να προηγηθούν στο 11ο λεπτό, όταν ο Νένδος «έκλεψε» την μπάλα στην άμυνα των φιλοξενούμενων και αφού ντρίμπλαρε έναν αντίπαλο αμυντικό και τον γκολκίπερ Κολαζά, πλάσαρε για το 1-0. Οι Περιστεριώτες είχαν στιγμές για να πετύχουν και δεύτερο γκολ μέχρι την ανάπαυλα, κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν.
Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, έψαξε με όμορφο ποδόσφαιρο το γκολ και το βρήκε στο 88’ με πλασέ του Σφακάκη από το ύψος της περιοχής (1-1).
Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Ματσούκας-Κούλης
ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Μπίσκος, Πανίδης, Αθανασόπουλος (74’ Καλαμοτουσάκης), Σαββουλίδης, Κούτρης, Τζαρέλλας, Λουκάκης, Ηλιόπουλος, Νένδος, Καλέμης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Παππάς, Κατσαρώνης, Αφεντουλίδης, Παπάζογλου, Σφακάκης, Σταφυλοπάτης (84’ Καστριώτης), Τουμαζάτος, Αναγνώστου, Χονδρογιάννης (82’ Φιλιππίδης), Ταμπάκης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35