social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κυνική» Διάνα πέρασε με όμορφα γκολ και 3-0 από τους Αγίους Αναργύρους

«Κυνική» Διάνα πέρασε με όμορφα γκολ και 3-0 από τους Αγίους Αναργύρους

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Διάνα που πέρασε με 3-0 από τους Αγίους Αναργύρους επί της τοπικής Ένωσης και παραμένει στο κατόπι της Νέας Ιωνίας (-2) με 66 βαθμούς, συγκομιδή που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου στην Α’ ΕΠΣΑ.

Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως πέτυχε τρία όμορφα γκολ απέναντι σε μια ομάδα που ήταν «ζωντανή» ως το 65’ και πλέον, καλείται να εστιάσει στο ντέρμπι με τον 13ο Απόλλωνα στο Κάτω Χαλάνδρι. Ένας βαθμός τους χωρίζει, ενώ τα Μελίσσια και ο Άγιος Ιερόθεος πλησίασαν σημαντικά, καθώς έχουν 25 βαθμούς και 28 η 12η Ένωση!

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να μπουν δυναμικά και στο 2’ ο Κεχρής είχε την πρώτη καλή στιγμή, ενώ για την Διάνα απείλησε ο Ζώης στο 5’. Το 0-1 έγινε στο 8’ έπειτα από φάση διαρκείας. Ο Κωνσταντινίδης εξαπέλυσε ένα «ξερό» σουτ που σταμάτησε στη βάση των δοκαριών του Χανιώτη και ο Ποντικάκος πήρε το «ριμπάουντ», σκοράροντας με ωραίο πλασέ. Οι Ηλιουπολίτες είχαν την πρωτοβουλία και τις πιο κλασσικές στιγμές, όμως το 0-1 του ημιχρόνου παρέμεινε μετά και την κεφαλιά-άουτ του Βυζανιάρη στο 45’. Οι παίκτες του Δημήτρη Καλιακούδη μπήκαν καλύτερα στο β’ ημίχρονο με τον Κατσιάνη να σταματάει τον Κεχρή στο 50’ και την κεφαλιά του Κατσιβέλα να περνά άουτ στο 55’. Ο Γιάννης Κουσάνας πέρασε εντός στο 60’ τον Πάνο Καζάκο και στο 65’ έδωσε για τον Φάρο, ο οποίος τροφοδότησε έξυπνα τον Αλεξ. Καζάκο και εκείνος εκτέλεσε «με τη μία» για το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα (70’) ο Γεωργιάδης έβαλε τον… επίλογο με σουτ-«κεραυνό» έξω από την περιοχή για να καθαρίσει τις… αράχνες στο «Γ» του Χανιώτη. Παρά τις αλλαγές των δυο προπονητών δεν υπήρξε αλλαγή στο σκορ με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατοίκος Κ., Νιδριώτης Μ. - Μαρκαντωνάτος Σ.

 

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλιακούδης): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Δενέλαβας, Ντούμπερετ (76’ Δεσποτόπουλος), Γεωργαμλής, Ρουμελιώτης, Γκαγκάσης (68’ Χαραλάμπου), Κεχρής (68’ Σιαλμάς), Κατσιβέλας, Χριστοδούλου (73’ Τσαμόγλου).

 

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος (60’ Πανίδης), Κατσιάνης, Νίκολι (74’ Γιαννουλάκης), Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Καζάκος Αλ. (74’ Σιδεράς), Κωνσταντινίδης, Ζώης (60’ Καζάκος Π.), Φάρος, Ποντικάκος (80’ Κουσάνας Ηλ.).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35