social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο +3 τα Βριλήσσια, 4-0 τον Ηρακλή Περιστερίου

Στο +3 τα Βριλήσσια, 4-0 τον Ηρακλή Περιστερίου

Εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα Βριλήσσια την ήττα του Φοίνικα στη Λυκόβρυση και έμειναν μόνα στην κορυφή του 1ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ!

Με πρωταγωνιστή τον Ματσαδέ η ομάδα του Γ. Χρυσάφη επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 απέναντι στον Ηρακλή Περιστερίου και, πλέον, βρίσκεται στο +3 από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό με κεφαλιά του Ματσαδέ (1-0), για να φτάσουμε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης όπου με άλλα τρία γκολ «σφράγισαν» την επικράτησή τους. Στο 75’ ο Στ. Τσιούμας σημείωσε το 2-0 με σουτ από θέση εκτός περιοχής, στο 83’ ο Ματσαδές με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 91’ ο Καλιαμπάκας διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με σουτ.
Διαιτητές: Σύψας, Πάσκος-Γκούντας
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χρυσάφης): Τικταπανίδης, Λ. Πετόκου (85’ Καραγεώργος), Γεροντάρης (46’ Καλιαμπάκας), Μ. Τσιούμας, Ματσαδές (85’ Τομαράς), Αραμπατζής, Κόκκινος, Δημητρέλος, Στ. Τσιούμας (78’ Κανέλλος), Μότσιος, Κ. Πετόκου (55’ Νικόλα)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιάννης Γεωργόπουλος): Καλαμάρης (82’ λ.τρ. Καρπαθάκης), Χρυσοχόος (82’ Θεοδωρακόπουλος), Νίκος (55’ Σοροβίγκας), Π. Μήτρος, Σάσσαλος (82’ Μαρίνος), Βασιλείου, Χασιώτης, Ν. Μήτρος (86’ Βασιλάκος), Νίτας, Βαρδαραμάτος, Πουρίκι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35