social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυνηγάει το «όνειρο» η Λαύρα Αργυρούπολης (2-1 την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων)

Κυνηγάει το «όνειρο» η Λαύρα Αργυρούπολης (2-1 την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και τέταρτη στους τελευταίους πέντε αγώνες της πέτυχε η Λαύρα Αργυρούπολης, ανεβαίνοντας στην 3η θέση στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, παραμονή του ντέρμπι κορυφής μεταξύ Αττικού και Διαγόρα Αιγάλεω.

Η ομάδα του Γ. Χατζηράπτη νίκησε με 2-1 την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, έπειτα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για την 23η αγωνιστική, στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, στο 3', ο Μαυρόπουλος βρέθηκε στο τετ α τετ με τον Νικολίτσα όμως πλάσαρε άουτ. Στο 8' ο Ηλιόπουλος έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Καρκάνης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση της Ελπίδας ωστόσο ήταν άμεση, καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Λάνη έψαξε με ψηλοκρεμαστή πάσα τον Ζενουνλλάρι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση των αμυντικών και πέρασε ψύχραιμα τη μπάλα πάνω από τον Ζέζα για το 1-1. Στο 17' ο Πολυμερόπουλος από κοντά έπειτα από φάση διαρκείας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με προβολή, όπως στο δοκάρι σταμάτησε και το μακρινό σουτ του Καρκάνη στο 39'. Στις καθυστερήσεις ο Κασνέτσι έκανε την ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (48’), η Λαύρα κέρδισε πέναλτι, με τον Φωτουλάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 των γηπεδούχων. Το σουτ του Παππά στο 50' εκτός περιοχής πέρασε άουτ. Στο 58' ο Ζενουνλλάρι πίεσε ψηλά τον Ζέζα, του έκλεψε τη μπάλα αλλά ο τερματοφύλακας της Λαύρας πρόλαβε τελευταία στιγμή τον επιθετικό της Ελπίδας προ κενής εστίας. Στο 72' ο Νικολίτσας έδιωξε εντυπωσιακά στην γωνία του το σουτ του Φωτουλάκη, ενώ το σουτ του Καρκάνη ένα λεπτό αργότερα σταμάτησε στο δοκάρι του Νικολίτσα. Στο 75' ο Μυλωνίδης δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.
Διαιτητές: Πατεράκης, Κωτσοβίλης-Γκέτσος
ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Ζέζας, Φωτουλάκης, Μυλωνίδης (87’ Πεχλιβανίδης), Τσαπατσάρης, Ασωνίτης, Πολυμερόπουλος, Μαυρόπουλος (64’ Κοκοβίνης), Καρκάνης, Αλεξίου, Ηλιόπουλος (76’ Βουλτσίδης), Λιάπας
ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Νικολίτσας, Κοτσίνης (52’ Ζούνας), Γιαμαρέλος (76’ Κάβουρας), Κουνάδης, Παππάς, Π. Σπυρόπουλος (56’ Μπάνη), Κίτσος, Κασνέτση (76’ Δ. Σπυρόπουλος), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ξενουννλάρι.

(photo-στοιχεία-περιγραφή: Σωτήρης Νικητάκης, υπεύθυνος γραφείου Τύπου ΑΟ Ελπίδα Αγ. Αναργύρων)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35