social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ρελάνς» Λυκόβρυσης, 2-0 τον Φοίνικα! / Σπουδαίο fair play του Αναγνωστόπουλου

«Ρελάνς» Λυκόβρυσης, 2-0 τον Φοίνικα! / Σπουδαίο fair play του Αναγνωστόπουλου

Τα… ρέστα της παίζει η Λυκόβρυση και παραμένει στο κόλπο της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ, καθώς επικράτησε με 2-0 του Φοίνικα στη Μεταμόρφωση και έδωσε το… δικαίωμα στα Βριλήσσια να ξεφύγουν με 3 βαθμούς στην κορυφή!

Η ομάδα του Κώστα Κρασώνη μετρά επτά σερί νίκες, όλες με εκείνον στην τεχνική ηγεσία και τέρματα 16-1 (!), ενώ στη βαθμολογία αριθμεί 46 πόντους στην 4η θέση, στο -3 από τον Φοίνικα και τον Χαραυγιακό που «συγκατοικούν» στη 2η θέση. Ο αγώνας «σημαδεύτηκε» από το σπουδαίο fair play του Χρυσοβαλάντη Αναγνωστόπουλου που πήρε στα χέρια τον τραυματία Σωτήρη Σέργη στο 32’, ενώ εκείνος ήταν εκτός αγωνιστικών ορίων από το 28’ και πονούσε στο πόδι.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταγράφηκαν πολλές στιγμές, με την σπουδαία κίνηση του αρχηγού των Περιστεριωτών Χρυσοβαλάντη Αναγνωστόπουλου να είναι η κορυφαία! Προτού εκτελεστεί ένα φάουλ, πήρε τον τραυματία Σωτήρη Σέργη της Λυκόβρυσης στους ώμους του για να τον μεταφέρει πιο γρήγορα και πιο κοντά στον πάγκο των γηπεδούχων, διασχίζοντας όλο το γήπεδο κι ενώ ο νεαρός μπακ δεν μπορούσε μόνος του να περπατήσει από την μεριά της εξέδρας ως τα αποδυτήρια! Ακόμα μια όμορφη στιγμή στα αθηναϊκά γήπεδα φέτος, με την κάμερα του Soccerlive να είναι παρούσα!

 

Προβάδισμα για την Λυκόβρυση στο 58’. Ο Τριάντης σέντραρε προς τη μεγάλη περιοχή και ο σέντερ φορ των γηπεδούχων Παπαχρήστος έκανε την προβολή για το 1-0! Ο Φοίνικας έμεινε με 10 παίκτες στο 70’ ύστερα από δύο κίτρινες κάρτες του Χαλικιά και τρία λεπτά αργότερα είχε δοκάρι ο Οκσίσογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 75’ η Λυκόβρυση θα διπλασιάσει τα τέρματά της με συνεργασία των Παπαχρήστου, Χρυσογονίδη και την «χρυσή αλλαγή» του Κώστα Κρασώνη, Ρόμπολα που υποδέχθηκε τη μπάλα και με σουτ στο «Γ» έκανε το 2-0. Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε για τον Φοίνικα, ο Κορδάς έδωσε για τον Αθανασάκη και ο Αγγελάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ στο 84’. Τελικό 2-0!

 

Διαιτητές: Χ. Τσουκαλάς, Π. Ρούσσος - Σ. Τζανής

 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Κρασώνης): Αγγελάκης, Σέργης (28’ λ.τρ. Γαλακτίδης), Τριάντης, Σουλιώτης, Μιγκάκης, Π. Κορρές (78’ Γ. Απέργης), Πετράκης (78’ Μπεζάνης), Τασιούδης, Παπαχρήστος (78’ Κορδατζής), Χρυσογονίδης, Ν. Απέργης (64’ Ρόμπολας).

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Διονυσόπουλος (55’ Αθανασάκης), Νιτσόγλου (64’ Κορδάς), Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Καλογρίδης (64’ Ηλιόπουλος), Ηροδότου, Λαγός, Μαρκαντωνάτος (15’ λ.τρ. Χαλικιάς).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35