social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βλέπει» σωτηρία η Τερψιθέα, 1-0 τη Χρυσούπολη!

«Βλέπει» σωτηρία η Τερψιθέα, 1-0 τη Χρυσούπολη!

Άλλο ένα… άλμα προς τη σωτηρία της πραγματοποίησε η Τερψιθέα, δείχνοντας ότι πλέον η επίτευξη του στόχου είναι στα… πόδια της και μόνο!

Η ομάδα του Α. Μηλιά λύγισε με 1-0 τη Χρυσούπολη για την 23η αγωνιστική, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τις θέσεις που δίνουν ασφάλεια.
Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε στο 48ο λεπτό και το πέτυχε ο Μ. Θερτσάι με κοντινό πλασέ σε φάση διαρκείας και ανεπιτυχείς προσπάθειες των φιλοξενούμενων για απομάκρυνση της μπάλας. Η Τερψιθέα είχε κι άλλες καλές στιγμές για γκολ, μολονότι στο 85’ απειλήθηκε με ισοφάριση, όταν ο Κωνσταντινίδης σούταρε από κοντά και ο Γκιουλής απέκρουσε σωτήρια.
Διαιτητές: Σταθόπουλος, Καράμπελας-Γεωργίου
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Γκιουλής, Γραμματικόπουλος (25’ λ.τρ. Γαλάνης), Τσιρόπουλος, Κοντονάσιος, Ρήγας, Μήτσιος, Μ. Θερτσάι, Α. Θερτσάι, Πετράτος (60’ Τριάντης), Τσαβαλιάς, Κολτσίδας (85’ Μυλωνάς)
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης, Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος, Αναγνώστου, Θεοδωρόπουλος, Λάππας, Καραλής (54’ Κωνσταντινίδης), Μωραΐτης (54’ Βασιλειάδης), Τζαβάρας (70’ Σίντρε), Παπανικολάου (54’ Κάστορας (78’ λ.τρ. Μπίτης)), Τζωρτζάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35