social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάζο για την Δόξα Βύρωνος Ι Οδυνηρή ήττα από την Πεύκη (2-3)

Κάζο για την Δόξα Βύρωνος Ι Οδυνηρή ήττα από την Πεύκη (2-3)

Και ενώ η Δόξα Βύρωνος πριν από μερικές εβδομάδες έδειχνε... άνετη αναφορικά με το στόχο της παραμονής, πλέον έχει μπλέξει για τα καλά.

Η ομάδα του Λουκά Ρόπα σήμερα έπαιξε.. με τη φωτιά και το πλήρωσε αφού γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-3 από την υποβιβασμένη -εδώ και αρκετές αγωνιστικές- Πεύκη. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα των βορείων προαστίων δείγμα που δείχνει την επιπολαιότητα που έδειξαν οι Βυρωνιώτες στο σημερινό (30/3) αγώνα. Πλέον απ΄ τις επικίνδυνες θέσεις η Δόξα απέχει 5 και 3 βαθμούς και αυτό ότι στα 3 τελευταία ματς θα πρέπει να σοβαρευτεί αγωνιστική για να μην κινδυνέψει.

Όσον αφορα το σημερινό αγώνα η μέτρια ημέρα που βρέθηκαν οι παίκτες του Λουκά Ρόπα είχε αντίκτυπο αφού η Πεύκη προηγήθηκε στο σκορ και όλο αυτό βάρυνε τα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι με το τέλος του αγώνα αποδοκιμάστηκαν από μερίδα οπαδών της κυανής θέας!

Στο 3' ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 0-1, με τον Πρωτονοτάριο στο 45 να παγώνει ξανά το γήπεδο της Εργάνης κάνοντας το 0-2. Στο 75' οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Πλούμη, για να φτάσουμε στο 75' όπου η Πεύκη έκανε το 1-3 με πλασέ του Κοτσίρη. Στις καθυστερήσεις με πέναλτι ο Πλούμης έγραψε το τελικό 2-3 με πέναλτι.

Στο α' μέρος και ενώ το σκορ ήταν 0-1 οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι.

Διαιτητής ήταν ο Φωτάκος με βοηθούς τους Πρίντζιο και Προδρομιάδη.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ροπας)  Τζίνας, Παραπονιάρης (46' Τσαουρδάς), Χιώτης, Χαλβαντζής, Βακερλής (65' Γκιόκα), Γιορδαμλής (87' Τζάρτζαλος), Χρυστοστόμου (62' Φυρίγος), Πεχλιβανίδης, Πλούμης, Κουτσαυτίκης, Βουτας.

ΠΕΥΚΗ (Βασίλης Καραούλης) Ξανθόπουλος, Κρητικός,, Ξένος, Ψυλλος (90' Γράος), Μπουραζάς (92' Καραούλης), Πάσχος, Κοτσίρης, Πρωτονοτάριος (82' Γιακουμπκ), Βότσης Φ. (73 'Βοτσης Ν.), Κυριακόπουλος (73' Κλέτσας).

 


Σχετικά άρθρα

Καλοπήτας: Σημαντική νίκη που μας δίνει άλλη ώθηση [vid]

Ανακοίνωσε φιλικά ο Χαραυγιακός

Γεωργουδάκης: Ο Κένταυρος μπορεί να πρωταγωνιστήσει και φέτος (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35