social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο δυναμικός Ορφέας Αιγάλεω «δάμασε» τους Λύκους Χαϊδαρίου (2-0)

Ο δυναμικός Ορφέας Αιγάλεω «δάμασε» τους Λύκους Χαϊδαρίου (2-0)

Το γειτονικό ντέρμπι που έγινε στο ΔΑΚ Αιγάλεω για την 23η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ είχε νικητή και αυτός ήταν ο Ορφέας Αιγάλεω!

Με κορυφαίο τον Σταύρου και έπειτα από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, η ομάδα του Δ. Γράφα επιβλήθηκε με 2-0 απέναντι στους Λύκους Χαϊδαρίου, στην τεχνική ηγεσία των οποίων έκανε ντεμπούτο με ήττα ο Δημ. Κοσμάς. Έτσι, η ομάδα του Χαϊδαρίου, μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, απέκτησε «συγκάτοικο» στην κορυφή την Κηπούπολη, που από χθες είχε αναδειχθεί ισόπαλη με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.
Στο 35ο λεπτό ο Σταύρου πραγματοποίησε εντυπωσιακή ενέργεια, πέρασε κάθετη πάσα στον Σελμανάι και εκείνος πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Παρασκευόπουλο για το 1-0. Στο 90’ ο Σταύρου μεταμορφώθηκε σε εκτελεστή και με σουτ ολοκλήρωσε με τον ιδανικό τρόπο προσωπική ενέργεια για το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92’.
Διαιτητές: Μαχαίρας, Μαρκαντωνάτος-Μπακογιάννης
ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Δημήτρης Γράφας): Μακρής, Σταύρου (90’ Κονγκίνη), Φ. Αγγελακόπουλος (25’ λ.τρ. Βουτσινάς), Μπελιάς, Καρδαράς, Χαρίτος, Λουμίδης, Βίλα, Σελμανάι, Τσεσμελόγλου (68’ Βουτσιώτης), Φανός (68’ Λάπας)
ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Κοσμάς): Παρασκευόπουλος, Περιβολαράκης (46’ Χατζηκωνσταντίνου), Λώλος, Παναγόπουλος, Μπούσκος (83’ Λάλλος), Ταρούσα, Τσατσαλίδης, Αργυρίου (75’ Γκοτσούλιας), Παπαδάκης, Περλέσι, Μπαγιαρτάκης (72’ Χλωρός).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35