social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρικλοποδιά» του ΑΟ Ιλίου στον Τριφυλλιακό (1-2)

«Τρικλοποδιά» του ΑΟ Ιλίου στον Τριφυλλιακό (1-2)

Ήταν έτοιμος για το… άλμα στην κορυφή ο Τριφυλλιακός, όμως ο ΑΟ Ιλίου του έβαλε «τρικλοποδιά» και τον υποχρέωσε να μείνει στην 3η θέση της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, αλλά μόλις έναν βαθμό πίσω από την Κηπούπολη και τους Λύκους Χαϊδαρίου που μοιράζονται την κορυφή.

Στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου έγινε ένα ενδιαφέρον και γεμάτο συγκινήσεις παιχνίδι, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1.
Στο 25ο λεπτό ο ΑΟ Ιλίου κέρδισε πέναλτι, όταν ο Φούρλας ανατράπηκε ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ στην αντίπαλη περιοχή από τον Ν. Μαλέλλι. Ο τελευταίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς στην ένταση που επικράτησε αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και ο Λερούτσος. Ο Ελεύθερος ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ στο 29’ (0-1). Στο δεύτερο μέρος ο Τριφυλλιακός πίεσε για την ισοφάριση και έφτασε σε αυτή με πλασέ του Κονταράτου στο 63’ (1-1), ωστόσο η χαρά στις τάξεις του κράτησε για μόλις πέντε λεπτά, καθώς στο 68’ ο Λάχας σκόραρε με πλασέ μετά από φάουλ του Ελεύθερου για το 1-2!
Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν το δεύτερο γκολ και, μάλιστα, στο 75’ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Βιτζηλαίου, ενώ στο 85’ ο Παρδάλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, όμως το γκολ δεν μέτρησε αφού δόθηκε επιθετικό φάουλ πάνω στον γκολκίπερ Αδαμόπουλο. Ο ΑΟ Ιλίου, που είχε δοκάρι στο 89’ με δυνατό σουτ του Ελεύθερου, κράτησε το υπέρ του 2-1 και πήρε μία μεγάλη νίκη.
Να αναφερθεί, τέλος, ότι στο 25ο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο του Τριφυλλιακού ο εκπρόσωπος της ομάδας, Άγγ. Καρύδης, για έντονη διαμαρτυρία στη φάση του πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ στο 64ο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο του ο προπονητής του ΑΟ Ιλίου, Α. Νάστος, για εξύβριση αντιπάλου, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος.
Διαιτητές: Γκίκας, Τζίβρας-Συνεφιάς
ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Λιάπης, Ν. Μαλέλλι, Ζάχαρης (46′ Κονταράτος), Παρδάλης, Πανταζής (75′ Γ. Μαλέλλι), Χάβος, Πορφυρόπουλος, Βιτζηλαίος, Σαντικάι (32′ λ.τρ. Χάνι), Αλικάι
ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Τζώρτζης, Σπίρι, Δαούτης, Παπαδημητρίου (56′ Μαργαρώνης), Λάχας, Ελεύθερος, Μαρκάκης (80′ Κοντός), Φούρλας, Λερούτσος, Κιτσώνης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35