social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμός... χρυσάφι για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης στο Χολαργό (2-2)

Βαθμός... χρυσάφι για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης στο Χολαργό (2-2)

Σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος ο Χολαργός έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αφού ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης που είχε μεγαλύτερο κίνητρο λόγω της μάχης που δίνει για την παραμονή απάντησε ισάριθμες φορές.

Στο 45' ο Κομνηνός με σουτ έκανε το 1-0 για τον Χολαργό δίνοντας το προβάδισμα στους κυανόλευκους. Το συγκρότημα του Σάκη Βερούτη αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσια στο 51' με τον Μπαμπουλα. Στο 58' ο Χολαργός είχε δοκάρι με σουτ του Κομνηνού, ενώ στο 65' την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Ζαφείρη με σουτ. Στο 75' ο Τσουμάνης που είχε περάσει στο γήπεδο 1' νωρίτερα έκανε το 2-1, με τον Ατρόμητο να μην παρατάει τον αγώνα και να ισοφαρίζει στο 82' με τον Γαντζούλα.

Στο 90+4 οι κυανόλευκοι του Σήφη Βενάκη ζήτησαν πέναλτι όμως ο διαιτητής του αγώνα, Νικολαόυ υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. 
Να σημειωθεί ότι στο ζέσταμα ο Ποδοσφαιριστης του Χολαργου, Άγγελος Φωστερης αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα τη θέση του να πάρει στην ενδεκαδα ο Χατζης. 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης) Σαμαράς, Τσαγκαρης, Γαληνάκης, Γαλανόπουλος, Βλασσόπουλος (63' λ.τρ. Κουτρούμπας), Άνχελ (74' Τσουμάνης), Κομνηνός, Πατερίτσας, Ζαφείρης, Χατζης, Τσιαντής (59' Μακρής).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης) Χριστοδουλίδης, Φάκης, Αποστόλου, Καραβίδας (78' Ζέρβας), Κομιώτης, Τσάκωνας, Μάρκου (66' Δούκας), Γαντζούλας, Μπαμπουλας (84' Ζαγαρέλος), Σιδηρόπουλος, Μπούντρας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35