social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο… αφρενάριστος Παπάγος λύγισε και τους Ίωνες Αλίμου (2-0)

Ο… αφρενάριστος Παπάγος λύγισε και τους Ίωνες Αλίμου (2-0)

Η ανοδική πορεία του Παπάγου στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ δεν σταμάτησε ούτε στο εμπόδιο των Ιώνων Αλίμου.

Σε ένα ενδιαφέρον ματς που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Παπάγου ανάμεσα σε δύο σύνολα που παίζουν ορθολογικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Γ. Ντόκου επικράτησε με 2-0, καταφέρνοντας να κάνει δικό της το παιχνίδι στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
Το σκορ άνοιξε στο 71ο λεπτό ο Κουλούρης με κοντινό πλασέ, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Τζιβελέκη σε πλασέ του Μπράτσου (1-0). Οι «στρατηγοί», αφού πρώτα σπατάλησαν μία ανεπανάληπτη ευκαιρία για να «κλειδώσουν» το «τρίποντο», έφτασαν στο 2-0 στο 95’ με τον Μπράτσο να ευστοχεί αυτή τη φορά από θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Διαιτητές: Μαλανδράκης, Γεωργιτσόπουλος-Λουκούμης
ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Μπεκίρι (53’ Νούτσος), Γύπαρης (61’ Μπάμη), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κωστόπουλος (61’ Μπράτσος), Ρηγόπουλος (69’ Μυλωνάς), Φατούρος, Δρυμωνίτης (69’ Παπαναστασίου), Μεσίνι, Κουλούρης
ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής): Τζιβελέκης, Νικήτας, Χαλικιάς (55’ Κανάκης), Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος (87’ Κανελλάτος), Ποιμενίδης, Χατζηανόγλου (81’ Γκλεζάκος), Φερρατσάκου, Δημητρακόπουλος, Λαζάρου (55’ Ζήσης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35