social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη Αλίμου (Πανιώνιος β'): Πορεία πρωταθλητισμού στον β' γύρο!

Νίκη Αλίμου (Πανιώνιος β'): Πορεία πρωταθλητισμού στον β' γύρο!

Οι αντίπαλοι της στον 1ο όμιλο, ακόμη και εκείνοι που διεκδικούν την άνοδο στη Β’ ΕΠΣΑ, έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την εν γένει παρουσία της κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Κι, όμως, η Νίκη Αλίμου δεν έχει καταφέρει να βρίσκεται στο «πάνω διάζωμα» της βαθμολογικής κατάταξης, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη διαπίστωση συνδέεται με το γεγονός ότι η δεύτερη ανδρική ομάδα του Πανιωνίου καθυστέρησε να μπει σε τροχιά επιτυχιών, με συνέπεια να μην προλαβαίνει στη συνέχεια να καλύψει το χαμένο έδαφος που είχε δημιουργηθεί από τον πρώτο γύρο. Ενδεικτικό είναι ότι στον δεύτερο γύρο η ομάδα του Γ. Μούτου πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας σημειώσει σε αυτό το διάστημα 6 νίκες σε 8 αγωνιστικές! Ορισμένες εξ αυτών, μάλιστα, επιτεύχθηκαν απέναντι σε ομάδες που οδηγούν την κούρσα και με θαυμάσιο ποδόσφαιρο!
Στην πρόσφατη υποχρέωσή της, για τη 19η αγωνιστική, η Νίκη πέρασε με το εντυπωσιακό 5-0 από το γήπεδο Τερψιθέας κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας, έχοντας ως μπροστάρη ξανά τον Σάμι Λααρούσι, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ των κυανέρυθρων.
Άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με προσωπική ενέργεια και διαγώνιο σουτ (0-1), ενώ στο 57’ σημείωσε το 0-2 με προβολή μετά από ενέργεια και πάσα του Λασηθιωτάκη (0-2). Ο τελευταίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 στο 75’ με πλασέ από θέση τετ α τετ σε κάθετη πάσα του Νταμιάν, στο 87’ ο Παπαργύρης με ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Δήμου έγραψε το 0-4 και στο 90’ ο Λέκκας διαμόρφωσε το τελικό 0-5 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παπαργύρη.
Διαιτητές: Παπαγιαννάκης, Ζήσης-Καρακάξης
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Γ. Νικηταράς (70’ Μελάς), Πατρώνης, Κολομέτσος, Μπάλλιος, Ντ. Αγκόλλι (62’ Μιχαλόπουλος), Φατούρας (46’ Χύκα), Καλλιακούδας, Θ. Νικηταράς (46’ Φ. Αγκόλλι), Σπάχι (70’ Μπαϊρακτάρι), Κόγιας, Μπάρκας
ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ (Γιώργος Μούτος): Γαβαλάς, Φύτρος (79’ Παπαργύρης), Τούσα, Λέκκας, Θυμιανός (86’ Ε. Σωτηρόπουλος), Ντάμιαν, Ντάπε, Δήμος, Λασηθιωτάκης (86’ Κ. Σωτηρόπουλος, Λααρούσι (79’ Μέγρης), Μαρκόπουλος (64’ Γεωργαράκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35