social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έσωσε το... βαθμό στο τέλος ο Άρης Καλαμακιου 1-1 στο Ρουφ

Έσωσε το... βαθμό στο τέλος ο Άρης Καλαμακιου 1-1 στο Ρουφ

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν ΠΑΟ Ρουφ και Άρης Καλαμακίου.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στο Μπραχάμι και παρότι κρατούσαν το τρίποντο μέχρι το 87' ισοφαρίστηκαν σε εκείνο το σημείο χάνοντας την ευκαιρία να πάρουν ένα σημαντικό ματς.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρότι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα κατάφεραν να πάρουν το βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Στο 2' είχαμε την πρώτη καλή στιγμή με τον Βουρνάζο να πιάνει την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Αναστασίου και τον Γουλή να πραγματοποιεί την πρώτη καλή επέμβαση στον αγώνα. Στο 16 έγινε το 1-0, με κεφαλιά του Γιακουμάκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το κόρνερ του Αναστασίου. Στο 25' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Γεωργόπουλος όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στο 40' η Αούστρια έφτασε κοντά στο 2-0, ομως ο Βουρνάζος με ψαλιδάκι μετά από κόρνερ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γουλή.

Στο 52' ο Αναστασίου με πλασέ έκανε δύο τα τέρματα του ΠΑΟ Ρουφ όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 87 ο Τζημας για τον Άρη Καλαμακιου με σουτ σημάδεψε για να φτάσουμε στο 89. Μετά από φάουλ δημιουργήθηκε σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΟ Ρουφ και ο Δέτσης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-1.
Διαιτητής ήταν ο Καρράς με βοηθούς τους Νάτσιο και Καρνή.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Νίκος Παπαρούνης) Βατσίστας, Γεωργόπουλος, Σιμάκου, Μανέτας, Βουρνάζος, Λαδάς, Στατήρης (60' Τσουκαλας Σ.), Ξανθόπουλος (70' Κουσουριδης), Παλάτσιος, Αναστασίου (60' Παλαντεσκου), Γιακουμάκης.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας) Γουλής, Κακούτης, Κοτόπουλος, Καργκιουλές, Βασιλειάδης (87' Χιονης), Δημογιάννης, Μούτσης (57' Κολλινιατης), Προμπονάς, Δέτσης, Μπαλατσούρας, (57' Γκρεβτσιδης), Τζίμας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35