social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έλαμψαν οι «μικροί» στον ΑΟ Ιλίου (6-0 την Άμιλλα Περιστερίου)

Έλαμψαν οι «μικροί» στον ΑΟ Ιλίου (6-0 την Άμιλλα Περιστερίου)

Σε ένα παιχνίδι όπου την τιμητική τους είχαν οι πέντε έφηβοι (Γεωργαντάς, Τζόκας, Μυλωνακάκης, Φωτίδης, Θάνος) που πήραν την ευκαιρία τους και αγωνίστηκαν σε επίπεδο ανδρικό, ο ΑΟ Ιλίου συνέτριψε με 6-0 την Άμιλλα Περιστερίου.

Με τον Α. Νάστο να παρακολουθεί το ματς από την εξέδρα λόγω τιμωρίας και τον συνεργάτη του, Κ. Γεροντάκη, να δίνει οδηγίες από τον πάγκο, η ομάδα των δυτικών προαστίων προηγήθηκε στο 9ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Μαρκάκη (1-0), για να αναλάβει δράση στη συνέχεοα ο Φούρλας σημειώνοντας το 2-0 με πλασέ στο 26' και το 3-0 με σουτ στο 37' μετά από κάθετη πάσα του Τζόκα.

Στο 57' ο Ελεύθερος σκόραρε με σουτ σε φάση διαρκείας για το 4-0, για να ακολουθήσουν δύο προσωπικά γκολ του 14χρονου Φωτίδη! Στο 83' κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ για το 5-0 και στο 87' έγραψε το 6-0 με πλασέ μετά από θαυμάσια πάσα του Μυλωνακάκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια σε ισάριθμα σουτ του Χουσεΐν και του Ελεύθερου στο 79' και στο 80'.

Διαιτητές: Καπετανάκης, Αγγελόπουλος-Βασιλείου

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Κώστας Γεροντάκης): Γεωργαντάς, Κιτσώνης, Σπίρι, Δαούτης, Μάλλιος (46' Μαργαρώνης), Λάχας (60' Θάνος), Ελεύθερος, Παπαδημητρίου, Φούρλας (77' Μυλωνακάκης), Μαρκάκης (67' Φωτίδης), Τζόκας (46' Χουσεΐν)

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Καλύβας, Σαβοάια (51' Νίνης), Γκούμας, Πρίντζιος (78' Καλόγηρος), Καΐσας, Κατσιούλας (75' Τσοχατζής), Ράλλης, Χόντζα (51' Σαχμπαζίδης), Δημητριάδης, Κλάδης, Κουτσοκώστας (51' Γκόγκα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35