social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απώλεια το Κουκάκι, 1-1 με Νίκη Αλίμου

Απώλεια το Κουκάκι, 1-1 με Νίκη Αλίμου

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι με υψηλό αγωνιστικό κίνητρο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι περίπου 150 θεατές που βρέθηκαν σήμερα (7/4) το πρωί στο γήπεδο Καλαμακίου.

Εκεί, η δεύτερη ανδρική του Πανιωνίου, η Νίκη Αλίμου, υποχρέωσε στο ισόπαλο 1-1 το Κουκάκι, που ήθελε διακαώς τους βαθμούς της νίκης και πάλεψε για αυτούς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Σε συνδυασμό και με το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Ίλιον, η ομάδα του Μ. Λυκερίδη παρέμεινε στην 3η θέση, όμως κρατάει την τύχη του στα... πόδια του, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΑ και ενόψει του ενδεχόμενου μπαράζ για την άνοδο.

Στην πρώτη αξιόλογη καταγεγραμμένη στιγμή του αγώνα, στο 11ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα επιεικώς αμφισβητούμενο πέναλτι. Σε διαγώνια πάσα στην περιοχή ο Μακρής έβαλε το σώμα του για να καλύψει την μπάλα, ήρθε σε επαφή με τον Λααρούσι που έκανε κίνηση να διεκδικήσει και βρέθηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή Προδρομιάδη να δείχνει την άσπρη βούλα, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων. Δύο λεπτά μετά (13') ο... παθών, ο νεαρός Λααρούσι, εκτέλεσε ψύχραιμα και εύστοχα για το 1-0. Η αντίδραση του Κουκακίου ήταν άμεση, αφού στο 17' έφτασε στην ισοφάριση, όταν σε λάθος στην αντίπαλη άμυνα, ο Βαλμάς με σουτ σκόραρε για το 1-1. Μέχρι την ανάπαυλα ακολούθησε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο δεύτερο μέρος το Κουκάκι ανέβασε την απόδοσή του, αναζητώντας το νικητήριο γκολ ως η ομάδα που «καιγόταν» για αυτό. Από την άλλη, η ομάδα του Γ. Μούτου δεν πήρε ρίσκα και, ως εκ τούτου, δεν μπόρεσε να απειλήσει, με τους φιλοξενούμενους να καταθέτουν σωματικά και ψυχικά αποθέματα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ήταν εκείνοι που είχαν και τις στιγμές για το γκολ της νίκης. Στο 47' ο Βαλμάς δεν μπόρεσε εξ επαφής να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, στο 77' το σουτ του Σταθελάκη πέρασε λίγο άουτ μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια και υπό τον έλεγχο του γκολκίπερ Παπαχρήστου, ενώ στο 82' η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ του Βαλμά από πλάγια θέση.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μην έχουν πλέον δυνάμεις, το ισόπαλο 1-1 διατηρήθηκε και παρέμεινε.

Διαιτητές: Προδρομιάδης, Στρίκος-Σπυρόπουλος

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ (Γιώργος Μούτος): Παπαχρήστος, Φύτρος, Τούσα, Λέκκας, Νταμιάν, Μελάς (46' Καραμπής (78' Νίνο), Ντάπε (84' Θυμιανός), Δήμος, Λασηθιωτάκης (84' Καλομοίρης), Λααρούσι, Μαρκόπουλος (60' Γεωργαράκος)

ΚΟΥΚΑΚΙ (Μιχάλης Λυκερίδης): Γκρουμπς, Ανδρεου, Μακρής, Μαζωνάκης, Κερπάτσι, Παπακωνσταντίνου, Σταθελάκης, Χιώτης, Μιχαήλ, Μπέκας (86' Ντανίκας), Βαλμάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35