social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία ανατροπή ο ψυχωμένος Αστέρας Εξαρχείων, 2-1 τη Λυκόβρυση!

Σπουδαία ανατροπή ο ψυχωμένος Αστέρας Εξαρχείων, 2-1 τη Λυκόβρυση!

Αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή του στην Κατηγορία πραγματοποίησε ο Αστέρας Εξαρχείων, ολοκληρώνοντας μία μεγάλη ανατροπή και πετυχαίνοντας ένα από τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της σεζόν.

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ, η ομάδα του Τ. Ψύλλια κατέβαλε με 2-1 τη Λυκόβρυση, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της ήττα μετά από επτά συνεχόμενες νίκες! Στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό μετά από τριπλή προσπάθεια του Απέργη (0-1), όμως στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν και δικαιώθηκαν! Στο 72' ο Μπούζης ισοφάρισε με σουτ στο «Γ» της εστίας (1-1) και στο 95' ο Καραγκούνης με κεφαλιά μετά από πίεση διαρκείας σημείωσε το 2-1 μέσα σε αποθέωση!

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Κουλοσούσας-Τζέλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Τάσος Ψύλλιας): Μπόνης, Παππούς, Γιούρκεβιτς, Κόκολης (65' Λούτσος), Κατσούδας, Βασιλακόπουλος (65' Τσούκας), Κώτσης (85' Καραμάνος), Καραγκούνης, Μπούζης (82' Φωτιάδης), Μότσκα (65' Παπανικολάου), Κουλούρης

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Κρασώνης): Αγγελάκης, Τριάντης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Μιγκάκης, Π. Κορρές, Πετράκης, Τασιούδης, Παπαχρήστος (71' Ρόμπολας), Χρυσογονίδης (71' Σχίζας), Απέργης (71' Δουληγέρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35