social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταιγιστικός ο ΓΣ Αργυρούπολης, 4-0 τον Άρη Χολαργού

Καταιγιστικός ο ΓΣ Αργυρούπολης, 4-0 τον Άρη Χολαργού

Με... θόρυβο επέστρεψε στις νίκες ο ΓΣ Αργυρούπολης και διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβάσμου στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Οι «πορτοκαλί» επιβλήθηκαν με 4-0 του Άρη Χολαργού, που έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και στο δεύτερο μέρος υπέστη «βαριά» ήττα.

Τα δύο πρώτα γκολ ήταν υπόθεση του Κοκκινέλη (φωτο), ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με κοντινό πλασέ (1-0) και έκανε το 2-0 στο 54' με παρόμοιο τρόπο. Στο 82' ο Χριστογιάννης με άψογο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 87' ο Ρουμπελάκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Τζανόγλου, Μούζας-Καφρίτσας

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας (65' Σκαρτάδος), Μπακαλής, Μπιζίνης, Χουχούλης, Οικονομόπουλος (46' Χριστογιάννης), Ασημάκης, Κωστόπουλος (46' Παναγόπουλος), Στάθης (68' Κογιομτζής), Κοκκινέλης (83' Ρουμπελάκης), Χρήστου, Δρακοντίδης

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Νίκος Λιβαθινός): Κουλλόλι, Κεφαλάς, Δ. Μαρκάκης (83' Μπορτσέφσκι), Καλαβρυτινός, Ναστούλης (73' Φεϊζίδης), Κασνέτσι, Σταμπουλής, Ξύδης, Παντέλης (46' Ζ. Μαρκάκης), Γκιάτης, Μωραΐτης (83' Ντρούκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35