social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθια» η Κορωνίδα, βαθμό με Γαλάτσι (0-0)

«Όρθια» η Κορωνίδα, βαθμό με Γαλάτσι (0-0)

Απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο και ούσα αναγκασμένη να αγωνιστεί για σχεδόν ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα, η Κορωνίδα έμεινε «όρθια» στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γαλάτσι και απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Έτσι, πρόσθεσε έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή της, στον αγώνα που δίνει για την παραμονή στη Β' Κατηγορία μέσα από τον 3ο όμιλο.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν «κλειστό», με τους κόκκινους να έχουν μία καλή στιγμή να προηγηθούν, όταν στο 30ο λεπτό ο Λ. Καραγιάννης πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 50', οι τυπικά φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο παιχνίδι λόγο αποβολής του Μαύρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απόφαση που αμφισβητήθηκε εντόνως από τους ανθρώπους της Κορωνίδας. Πέντε λεπτά μετά (55') ο Θεοδωρακάτος είχε δοκάρι με κεφαλιά, ενώ στο δοκάρι σταμάτησε η μπάλα και από την εκτέλεση φάουλ του ίδιου ποδοσφαιριστή στο 76'. Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές για το γκολ, που όμως δεν ήρθε.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Χ. Νικολάου-Κωτσοβίλης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Μπατζέλης, Μπαϊράμι, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης (90' Μήτσης), Θεοδωρακάτος, Νταβαρίνος, Γράβας (60' Τσαπατώρης), Γεωργαντώνης (81' Νάτσινας), Τσεπάς

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Σουατζόγλου, Τσελέντης, Μπρούμας, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Παπαδέλης (88' Σταμάτης), Μαύρος, Λ. Καραγιάννης (46' Κοτόφ), Παπαδάκης (90' Γ.Χ. Καραγιάννης), Σκέμπι (72' Κορρές).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35