social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλμα σωτηρίας για τον Ήφαιστο, 1-4 τον Όμιλο στο ντέρμπι του Περιστερίου!

Άλμα σωτηρίας για τον Ήφαιστο, 1-4 τον Όμιλο στο ντέρμπι του Περιστερίου!

Ο Ήφαιστος ήταν έτοιμος στον «τελικό» παραμονής κόντρα στον Όμιλο, στο ντέρμπι του Περιστερίου, όπου επικράτησε με 1-4 και προσπέρασε τον Πανερυθραϊκό και τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο οποίος είναι πλέον στη 13η θέση με 32 πόντους.

Στους 34 ο Ήφαιστος, στους 35 ο ΑΟ Περιστερίου και απομένουν ακόμα δυο αγωνιστικές.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γραμματικός

Το σκορ άνοιξαν οι παίκτες του Γιάννη Χλωρού μετά από τη σέντρα του Βλάχου στον Λιούκα που με προβολή «κρέμασε» τον Ξυδιά στο 12’. Κερδισμένο πέναλτι στο 22’ από τον Σκούμα που έγινε «σάντουιτς» και ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος εκτέλεσε στην αριστερή του γωνία για το 0-2. Στο 29' παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ ο Ράπτης με κεφάλια έπειτα από τη σέντρα του Κωτσοβού. Τέλος, ο Σκούμας έδωσε στον Βλάχο, αυτός για τον Λιούκα και εκείνος για τον Λάγγα που με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-3 στο 34’, στο καλύτερο φετινό ημίχρονο του Ηφαίστου!

Στο β’ μέρος καταγράφηκαν πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Στο 55' ο Βλάχος θα συνεργαστεί με τον Λιούκα και ο αριστερός μπακ θα σκοράρει με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή για το 0-4! Στο 80' ο Βλάχος έκανε την σέντρα στον Κολονέρο, αυτός προσπέρασε τον Ξυδιά και από κλειστή γωνία πλάσαρε στο δοκάρι, με την εστία κενή. Κερδισμένο πέναλτι για το Περιστέρι στο 80', το εκτέλεσε ο Γεωργακόπουλος, όμως απέκρουσε ο Μπότος στο δοκάρι, με τον έμπειρο επιθετικό να μειώνει στο τελικό 1-4 στο 88’ έπειτα από ασίστ του Κωτσοβού.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Σαμοΐλης-Κολλιάκος

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος): Ξυδιάς (36' Κουσίδης), Δρουγουνάκης, Θεοδωρόπουλος (36' Λαγός), Μπούζας, Κυβέλος (63' Χαραλαμπόπουλος), Κωτσοβός, Δημητρίου (89' Μωϋσίδης), Ζαφειράτος, Μιχάλης, Κεφαλάς (46’ Μιράκας), Γεωργακόπουλος

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιάννης Χλωρός): Μπότος, Ράπτης (68' Κέσκος), Βλάχος, Μπούρσαλης, Αγοραστός, Λιούκας (78' Κολονέρος), Σκούμας (68' Ρέτσος), Τρακόσης, Πάζα, Λάγγας (83' Σταυρόπουλος), Γονής (83' Γκέρος).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35