social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χορός: Ο διαιτητής ήταν επεικώς προκλητικός απέναντί μας

Χορός: Ο διαιτητής ήταν επεικώς προκλητικός απέναντί μας

Ένα δείγμα του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της Τερψιθέας μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Ζωγράφου αποτυπώνεται στα λόγια του Μάριου Χορού, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

Ο γενικός αρχηγός της ιστορικής ομάδας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια απέναντι στο πρόσωπο του διαιτητή Παπαγεωργίου, όχι μόνο για ορισμένες από τις αποφάσεις του, αλλά και για την εν γένεια συμπεριφορά του προς τους ποδοσφαιριστές.

«Έγινε ενα μέτριο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, στο οποίο δεν υπήρχαν ιδιαίτερες φάσεις. Θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, κάτι που μας στέρησε ο διαιτητής Παπαγεωργίου με τις αποφάσεις του από την αρχή του αγώνα. Δεν είναι μόνο η καταφανέστατη φάση του πέναλτι που δεν μας έδωσε, αλλα και τα υπόλοιπα σφυρίγματά του, με πιο χαρακτηριστική φάση την αγκωνιά που δέχθηκε ο Τσαβαλιάς από αντίπαλο σε φάση αντεπίθεσης, όπου δεν δόθηκε ούτε καν φάουλ!» σημείωσε αρχικά και συνέχισε: «Η γενικότερη συμπεριφορά του ήταν αρνητική. Ήταν ειρωνικός και επιεικώς προκλητικός απέναντί μας! Δεν σας κρύβω ότι σκεφτόμαστε να ζητήσουμε εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τους αγώνες μας».

Ακολούθως, ο Μ. Χορός θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τα παιδιά του Αστέρα Ζωγράφου. Η φιλοξενία τους ήταν άψογη και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Όσο για τη συνέχεια της δικής του ομάδας, ο νεαρός παράγοντας υπογράμμισε: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε στις αγωνιστικές που απομένουν. Έχουμε προβλήματα και απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών, όμως θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις μέσα από το ρόστερ που έχει απομείνει».

 


Σχετικά άρθρα

Δημητρίου: Προβληματισμένοι διότι χάσαμε χωρίς να απειληθούμε [VID]

Κράτησε και Χάλο η Διάνα Ηλιούπολης

Α' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: Δύσκολες αποστολές για προπορεύοντες!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35