social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ζημιά» για Βριλήσσια, «χρυσός» βαθμός για Τερψιθέα (1-1)

«Ζημιά» για Βριλήσσια, «χρυσός» βαθμός για Τερψιθέα (1-1)

Δύο βαθμούς μάλλον «εκτός προγράμματος» υπέστησαν σήμερα (13/4) τα Βριλήσσια, καθώς υποχρεώθηκαν μέσα στην έδρα τους στο ισόπαλο 1-1 από την Τερψιθέα.

Έτσι, έχασαν την ευκαιρία να διατηρηθούν σε απόσταση ασφαλείας από τον Χαραυγιακό και τον Φοίνικα Περιστερίου που αγωνίζονται αύριο. Από την άλλη, η ομάδα των νοτίων προαστίων έκανε κατάθεση ψυχής και πήρε έναν «χρυσό» βαθμό, που φανερώνει πως έχει την αξία και τα... φόντα να πετύχει την παραμονή στην Κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 15ο λεπτό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μ. Θερτσάι με πλασέ (0-1), με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν στο 41' με κεφαλιά του Καλιαμπάκα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Βριλήσσια πίεσαν για την ανατροπή, είχαν κάποιες ευκαιρίες, στο τέλος όμως κινδύνεψαν με ψυχρολουσία, καθώς ο Μ. Θερτσάι είχε μοναδική ευκαιρία απέναντι στον Τικταπανίδη για να πετύχει το γκολ της νίκης για την Τερψιθέα!

Διαιτητές: Νικολάου, Παπαηλίας-Καρακατσάνης

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χρυσάφης): Τικταπανιδης, Λ. Πετόκου (42' Κόκκινος), Γεροντάκης (85' Κανέλλος), Μ. Τσιούμας, Ματσαδές, Αραμπατζής, Κ. Πετόκου (46' Νικόλα), Δημητρέλος, Καλιαμπάκας, Στ. Τσιούμας, Μότσιος

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Γκιούλης, Γραμματικόπουλος (59' Πορταλιός), Τσιρόπουλος, Κοντονάσιος (84' Ταμποτέλης), Ρήγας, Μήτσιος, Μ. Θερτσάι, Α. Θερτσάι, Τριάντης (80' Λύσανδρος), Τσαβαλιάς, Κολτσίδας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35