social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε θέση στα μπαράζ με παράσταση το Παγκράτι (7-0 τον Κεραυνό Πετρούπολης)

Έκλεισε θέση στα μπαράζ με παράσταση το Παγκράτι (7-0 τον Κεραυνό Πετρούπολης)

Έκανε το «καθήκον» του και με το... παραπάνω το Παγκράτι στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και εξασφάλισε θέση στα μπαράζ ανόδου, στη σκληρή μάχη που γίνεται στον 1ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ.

Για την 21η αγωνιστική οι «ροσονέρι» επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 7-0 απέναντι στον νεανικό Κεραυνό Πετρούπολης και, πλέον, θα περιμένει τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής σε δύο γήπεδα για να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλος για την άνοδο, ανάμεσα σε Γκυζιακό, Κουκάκι και Ιάσονα, αλλά και ποια ομάδα του ζευγαριού θα έχει το πλεονέκτημα.

Στο 22ο λεπτό ο Κουρουπάκης άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0), ενώ στο 37' ο Κωνσταντινίδης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Κουτσοχρήστος από τον Δανέζη για το 2-0. Στο 51' ο Στεργιόπουλος σέντραρε και ο Συμβουλίδης με κεφαλιά έγραψε το 3-0, για να ακολουθήσουν δύο προσωπικά γκολ του Ακριτίδη. Στο 66' ο νεαρός άσος έκανε το 4-0 με κεφαλιά και δύο λεπτά μετά (68') ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 με θαυμάσια εκτέλεση κόρνερ! Στο 70' υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι του Δανέζη και ο Κωνσταντινίδης από την άσπρη βούλα το μετουσίωσε (6-0), ενώ στο 76' ο Κυριακού με πλασέ διαμόρφωσε το 7-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, με το 7-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Στεφανοπούλου-Μάντακας

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Στεργιώτης, Καρτσαγκούλης (46' Αδάμης), Κουτσοχρήστος, Κουρουπάκης (64' Καρακίτσιος), Φωτιάδης (72' Λικσκεντάι), Νάνος (64' Μηνόπουλος), Στεργιόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος (72' Κυριάκου), Ακριτίδης, Συμβουλίδης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. (Αντώνης Βαζλαματζής): Κοκλοτός, Βαλτζής (72' Παρσκευούδης), Χριστόπουλος, Δανέζης, Νταναβάρας (72' Κατηφόρης), Καραγιαννιώτης (72' Γερεντές), Γομάτος, Περαμερίτης, Παληγεώργος (72' Κυριάκος), Μπάιλος, Σαμαράς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35