social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στη μάχη η Λαύρα Αργυρούπολης, 2-0 στο Καλαμάκι

Στη μάχη η Λαύρα Αργυρούπολης, 2-0 στο Καλαμάκι

Σπουδαία νίκη σε δύσκολη έδρα και απέναντι σε σκληροτράχηλο αντίπαλο πέτυχε η Λαύρα Αργυρούπολης και επανήλθε στη μάχη ανόδου στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Χατζηράπτη εμφανίστηκε πιο αποφασιστική στο γήπεδο Καλαμακίου και επιβλήθηκε με 2-0 του τοπικού ΑΟΚ σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική.

Στο 31ο λεπτό ο Κοκοβίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1) και στο 48' ο Φωτουλάκης με πλασέ σημείωσε το 0-2. Η Λαύρα διαφύλαξε με επιτυχία το υπέρ της αποτέλεσμα, παρότι αγωνιζόταν από το 76ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλεξίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Κυργοτάσης από πλευράς γηπεδούχων επειδή ανέκοψη υποσχόμενη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. 

Διαιτητές: Σ. Νικολάου, Ρούσσος-Τσιάτσος

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Σταματίου (75' Παππάς), Γαλιατσάτος, Καλογερόπουλος, Ζαχαρίου, Κυργοτάσης, Παπαϊορδάνου, Παυλίδης (63' Χαλιτάι), Μπουζιούρης (53' Κάλλος), Γιανναράκος, Λάιος (63' Φουστέρης)

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Τσιώσης, Φωτουλάκης, Ασωνίτης, Τσαπατσάρης, Πολυμερόπουλος, Αλεξίου, Μαυρόπουλος (60' Βουλτσίδης), Καρκάνης, Κοκοβίδης (94' Αγγελακόπουλος), Ηλιόπουλος (79' Μυλωνίδης), Λιάπας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35