social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο μαχητικός Ιπποκράτης πλήγωσε την Ελευθερούπολη (1-0)

Ο μαχητικός Ιπποκράτης πλήγωσε την Ελευθερούπολη (1-0)

Ελπίδες παραμονής στη Β' ΕΠΣΑ επί της ουσίας δεν τρέφει ο νεανικός Ιπποκράτης, αυτό ωστόσο δεν του στερεί τη δυνατότητα να αγωνίζεται με πάθος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι.

Έτσι ακριβώς αγωνίστηκε και σήμερα στο γήπεδο Ηφαίστου, όπου κατέβαλε με 1-0 την Ελευθερούπολη, που έχει μπλέξει για τα... καλά σε περιπέτειες στο Πρωτάθλημα του 2ου ομίλου.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν στη νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 91ο λεπτό ο Τσόκου με πλασέ (1-0) και σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο οι γηπεδούχοι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κομνηνάκης από το 84' απευθείας με κόκκινη κάρτα για αντικανονική ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης του αντιπάλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιπποκράτης είχε και δοκάρι στο 30ο λεπτό σε σουτ του Ζευγουλά.

Διαιτητές: Τζανόγλου, Χατζηδάκης-Προδρομιάδης

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Βασίλης Καραγκούνης): Πολίτης, Πατέλης, Τσιργιώτης, Τσόκου, Χατζηπαναγιώτου, Καντζηράκης, Ζευγουλάς (88' Θεοδωρικάκος), Χήρας, Παπαϊωάννου, Ι. Μηδελλιάς (88' Βαλμάς), Φωτεινέας (70' Φ. Μηδελλιάς)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Καρυπίδης, Χαλκιαδάκης, Ψυλλάκης, Φλώρος, Χούσος, Τραϊκόπουλος (65' Παναγόπουλος), Καντελμίδης (77' Τουρίκης), Μπονγκουέ, Σερδενές, Μεσάκου (65' Γκιτάκος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35