social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άλμα» σωτηρίας ο Πανιώνιος Καισαριανής, χάνει έδαφος ο Φοίνικας Περιστερίου (2-0)

«Άλμα» σωτηρίας ο Πανιώνιος Καισαριανής, χάνει έδαφος ο Φοίνικας Περιστερίου (2-0)

Δείχνει χαρακτήρα σε μία κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ ο Πανιώνιος Καισαριανής και οδεύει προς την παραμονή του στην Κατηγορία!

Στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ η ομάδα του Α. Κουφογιαννάκη επιβλήθηκε με 2-0 του Φοίνικα Περιστερίου, που από την πλευρά του χάνει έδαφος στη μάχη της ανόδου στον 1ο όμιλο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ με πρωταγωνιστή τον Αθανασάκη. Στην πρώτη νικήθηκε από τον Αλευρή σε τετ α τετ και στη δεύτερη σούταρε από πλάγια θέση στο δοκάρι.

Τελικά, οι κυανέρυθροι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 42' ο Διονυσόπουλος με σουτ (1-0). Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τσακλάνος αιφνιδίασε την αντίπαλη άμυνα και με σουτ από πλάγια θέση σημείωσε το 2-0. Έκτοτε, ο Φοίνικας προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο να απειλήσει, όμως οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει τους χώρους και υπερασπίστηκαν το αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μαράνος, Αργυριάδης-Βαμβακάς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Αλευρής, Πεμάι, Βουτζαλής, Απέργης, Αϊβάζης, Διονυσόπουλος, Άγγ. Χατζηστεφάνου (65' Οικονομόπουλος), Τσακλάνος, Ντόκος (70' Μπαρμπαλιάς), Μουχαμέτι, Κατωπόδης (85' Καστρούνης)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Διονυσόπουλος (65' Καλογρίδης), Νίτσογλου (58' Ηλιόπουλος), Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Κόρδας (46' λ.τρ. Ηροδότου), Μαρκαντωνάτος, Λαγός, Αθανασάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35