social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έσωσε» τον βαθμό ο ΓΣ Αργυρούπολης, 2-2 με Αστέρα Ζωγράφου

«Έσωσε» τον βαθμό ο ΓΣ Αργυρούπολης, 2-2 με Αστέρα Ζωγράφου

Βρέθηκε... φάτσα με την ήττα ο ΓΣ Αργυρούπολης, στο τέλος όμως κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 τον Αστέρα Ζωγράφου και να αποσπάσει έναν βαθμό, που όπως ήρθαν τα πράγματα κρίνεται θετικός.

Οι «πορτοκαλί» έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης στο 91ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Κοκκινέλη (2-2). Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, ήταν εκείνοι που είχαν προηγηθεί με γκολ από τα... αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Χριστογιάννης βρήκε... δίχτυα με διαγώνιο σουτ για το 1-0. Στο 24' ο Εξηντάρης ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους με σουτ, υποδεχόμενος την μπάλα μετά από δοκάρι σε σουτ του Μπλιώνα (1-1), και έξι λεπτά μετά (30') ο Αθανασάκος έγραψε το 1-2 με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Μπλιώνα. Ο ΓΣΑ δεν τα... παράτησε, αντιθέτως πίστεψε στο αποτέλεσμα και το πέτυχε με το γκολ του Κοκκινέλη στις καθυστερήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κυανέρυθροι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω απονολής του Ρουπακιάς στο 95' απευθείας με κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.

Διαιτητές: Κόλλιας, Γεωργακόπουλος-Καρακατσάνης

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Σκαρτάδος, Μπακαλής (82' Ρουμπελάκης), Οικονομόπουλος, Χουχουλής, Παναγόπουλος, Ασημάκης, Χρήστου, Στάθης (94' Καρανικολάου), Χριστογιάννης (82' Κωστόπουλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Μάκης Ραφαηλίδης): Λαχανάς, Αθανασάκος (60' Τηγανίτας), Στεργίου (49' Τούντας), Δρακάς (82' Ρουπακιάς), Εξηντάρης, Καρακάσης, Μπλιώνας (60' Καραμάνος), Τζίγκος (60' Μεταξούλης), Ιωαννίδης, Βραχίμη, Τσιάκαλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35