social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από την άσπρη βούλα ο Παπάγος, 2-2 με Γαλάτσι

Από την άσπρη βούλα ο Παπάγος, 2-2 με Γαλάτσι

Μπορεί να ήταν βαθμολογικά αδιάφορο το παιχνίδι του Παπάγου με το Γαλάτσι, είχε ωστόσο πάθος για το αποτέλεσμα και ένταση.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με «καθαρό» σκορ και τους γηπεδούχους να επανέρχονται με δύο πέναλτι που ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών στις τάξεις του ΠΑΣ.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Κ. Μπατζέλης άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Γεωργαντώνη και στο 53' ο Θεοδωρακάτος έκανε το 0-2 με φάουλ, στο οποίο η μπάλα άλλαξε πορεία στο τείχος πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι «στρατηγοί» μπήκαν πάλι στο παιχνίδι στο 64', όταν χρεώθηκε πέναλτι για χέρι ο Νταβαρίνος το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αλεξιάδης για το 1-2. Στο 86' ο Παπάγος κέρδισε δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά για χέρι του Ντούνη, με τους ανθρώπους του Γαλατσίου να εκφράζουν έξαλλοι τα παράπονά τους προς τον διαιτητή Κασίδη. Ο Αλεξιάδης ήταν και πάλι εύστοχος, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μυλωνά στο 90' απευθείας με κόκκινη κάρτα έπειτα από απαξιωτικό χαρακτηρισμό προς τον διαιτητή.

Διαιτητές: Κασίδης, Λιαμπότης-Μούζας

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Μπεκίρης (46' Τεντάμης), Γύπαρης (46' Λούτσος), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κασβίκης (54' Μυλωνάς), Ρηγόπουλος, Φατούρος, Δρυμωνίτης (54' Παπαναστασίου), Μεσσήνης (58' Μπράτσος), Κουλούρης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Π. Μπατζέλης, Μπαϊράμης (49' Γράβας), Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Θεοδωρακάτος, Νταβαρίνος, Κ. Μπατζέλης (73' Παλάσκας), Γεωργαντώνης (85' Μήτσης), Τσεπάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35