social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» ο Ορφέας Αιγάλεω, 3-2 την Ανθούπολη

Μεγάλο «διπλό» ο Ορφέας Αιγάλεω, 3-2 την Ανθούπολη

Σε σταθερά ανοδική τροχιά βρίσκεται ο Ορφέας Αιγάλεω, χάρη στις σπουδαίες νίκες που παίρνει στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Το μεσημέρι της Κυριακής (14/4) πέτυχε άλλη μία τέτοια, καθώς επικράτησε στο γήπεδο της Χωράφας με 3-2 της Ανθούπολης για την 25η αγωνιστική.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Φανός ακολούθησε τη φάση μετά την απόκρουση του Δρίβα και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-1, με τους γηπεδούχους να «απαντούν» στο 25' και να ισοφαρίζουν σε 1-1 με κεφαλιά του Τζαμαλή. Η χαρά τους κράτησε μόλις τρία λεπτά, αφού στο 30' ο Σταύρου έκανε ανεπανάληπτο σλάλομ και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα ξανά στους κόκκινους.

Οι μπλε δεν απογοητεύτηκαν, αλλά έφτασαν εκ νέου στην ισοφάριση στο 65' με νέο γκολ του Τζαμαλή, αυτή τη φορά με πλασέ μετά από ασίστ του Κυριαζή (2-2). Έχοντας ανεβάσει την απόδοσή της η Ανθούπολη προσπάθησε να φτάσει στην ανατροπή, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ο Λάππας με φανταστικό σουτ από θέση εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο «Γ» στο 78' για το τελικό 2-3.

Διαιτητές: Πατεράκης, Μαραθωνίτης-Παγούνης

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλας): Δρίβας, Μπαγιετάκος (46' Κυριαζής), Διονάτος (84' Ζαχαριάς), Καλκιώρης (84' Μακρής), Λάσκαρης, Πάσσαρης, Βανταράκης (46' Αρβανίτης), Λαϊνάς, Τζαμαλής, Τσαγιάννης, Άντζελος (46' Καλογερόπουλος)

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Δημήτρης Γράφας): Μακρής, Σταύρου, Αγγελακόπουλος, Μπελιάς, Καρδαράς (44' Μαγαλιός), Λουκάς, Χαρίτος, Βίλα (76' Λουμίδης), Σπανός (57' Σιώζιος), Βουτσιώτης (76' Λάππας), Τσεσμελόγλου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35