social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: «Ώρα τελικού» στο Ελληνικό!

Α' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: «Ώρα τελικού» στο Ελληνικό!

Στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ τα... ψέματα τελειώνουν σήμερα (20/4)!

Στο γήπεδο του Ελληνικού η Νέα Ιωνία έχει μπροστά της ένα τελευταίο εμπόδιο πριν τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Με νίκη απέναντι στα Σούρμενα θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η Διάνα Ηλιούπολης θα έχει την ευκαιρία της, εφόσον βεβαίως πάρει το «τρίποντο» κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου.

Υψηλό ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει και η μάχη της σωτηρίας, καθώς πλην της Πεύκης όλες οι υπόλοιπες ομάδες διατηρούν ελπίδες, από λιγοστές έως πολλές.

Στην πιο ανασφαλή θέση βρίσκονται τα Μελίσσια, που χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη στον Βύρωνα κόντρα στον Αθηναϊκό και συγχρόνως, γκέλα του Απόλλωνα Χαλανδρίου με το Ηράκλειο και ήττα του Άγιου Ιερόθεου στο Χαλάνδρι για να ανέβουν σε θέση μπαράζ κατάταξης.

Κάπως περισσότερες είναι οι προοπτικές αποφυγής του υποβιβασμού για τον Απόλλωνα, καθώς αν πάρει τη νίκη θα προσδοκά «στραβοπάτημα» είτε των Αγ. Αναργύρων είτε του Αγ. Ιεροθέου.

Ο Άγ. Ιερόθεος στην καλύτερη περίπτωση θα πάει σε μπαράζ κατάταξης αλλά από τη -σαφώς ασφαλέστερη- 12η θέση, ενώ οι Άγ. Ανάργυροι έχουν πολλές πιθανότητες απευθείας σωτηρίας. Σε ένα τέτοιο σενάριο ενδέχεται να εμπλακεί η Δόξα Βύρωνος, αν ηττηθεί στην Αγ. Βαρβάρα από την Αγία Ελεούσα.

Στο μοναδικό αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής η Δάφνη Π. Φαλήρου φιλοξενεί την Πεύκη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο:

a2.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35