social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έσφιξε» τη... θηλιά του Ηρακλή η Κοψαχείλα, «διπλό» στο Περιστέρι (0-1)

«Έσφιξε» τη... θηλιά του Ηρακλή η Κοψαχείλα, «διπλό» στο Περιστέρι (0-1)

Ακόμα μια νίκη στο β’ γύρο και 12 συνολικά για την Κοψαχείλα που επικράτησε με 1-0 του τοπικού Ηρακλή στο γήπεδο Ηφαίστου του Περιστερίου και «έσφιξε» τη... θηλιά του όσον αφορά την υπόθεση παραμονή στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Λευτέρη Αλεξάκη έφθασε τους 42 βαθμούς στην 5η θέση παρέα με την Αλσουπολη, ενώ εκείνη του Γιάννη Γεωργόπουλου έμεινε στους 27 πόντους και την «ανασφαλή» 12η θέση, στο -4 από τον 11ο ΓΣ Αργυρούπολης, αλλά ο Αστέρας Εξαρχείων και η Τερψιθέα έχουν πλησιάσει σε απόσταση... αναπνοής!

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές σοβαρές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και σε τελικές. Ξεκίνημα με δύο φάσεις του Ηρακλή μέσα σε ένα λεπτό χάρη σε δύο μακρινά σουτ του Βαρδαραμάτου που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος και η επόμενη λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με τον Αρη Σάσσαλο που επιχείρησε το δυνατό σουτ, επίσης, έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Πουρίκης επιχείρησε στο 12' το μακρινό σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε ξανά. Στο 42' έγινε λάθος μεταβίβαση από την άμυνα του Ηρακλή και ο Δ. Βειζάι προσπάθησε να κρεμάσει τον Καλαμάρη από μακρινή απόσταση. Τέλος, στο 44' μεγάλη χαμένη ευκαιρία είχε ο Ηρακλής για να ανοίξει το σκορ με τον Βαρδαραμάτο να κάνει το "1-2" με τον Νίτα και με πλασέ ο Βαρδαραμάτος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παπαδόπουλο που δήλωσε «παρών». Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, είχαμε το νικητήριο γκολ από την Κοψαχείλα στο 52’! Ο Δ. Βειζάι έκανε την σέντρα και βρήκε τον αμαρκάριστο Δερμετζή απέναντι στον Καλαμάρη, ώστε με πλασέ διαμορφωθεί το 0-1 και το «διπλό» στο Περιστέρι.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Κοντογιάννης, Δεσύλλας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιάννης Γεωργόπουλος): Καλαμάρης, Χρυσοχόος (46' Ζαφειράτος), Θεοδωρακόπουλος (70' Σοροβίγκας (86' λ.τρ. Νίκος)), Μήτρος, Μαρίνος, Βασιλείου, Α. Σάσσαλος (70' Ζαρκαλής), Χασιώτης, Νίτας, Βαρδαραμάτος, Πουρίκι

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Παπαδόπουλος, Μαύρος, Ντούνης (70' Μπιτχαβάς), Κωστής, Δεμερτζής, Φ. Βεϊζάι, Δ. Βεϊζάι, Οντάτζης, Κουκουλάς, Φωτόπουλος (85' Τσίτσα), Ζαφείρης (62' Μπαξεβανίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35