social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: Εύχομαι τα παιδιά να πάρουν την άνοδο για την οποία έχουν παλέψει πολύ

Βόγλης: Εύχομαι τα παιδιά να πάρουν την άνοδο για την οποία έχουν παλέψει πολύ

Σε αποχαιρετιστήρια δήλωση προχώρησε ο Βασίλης Βόγλης μέσα από το Soccerlive λίγη ώρα μετά την ήττα από τους Ίωνες Αλίμου (4-1) που είχε ως συνέπεια την αποχώρησή του από τον Διαγόρα Αιγάλεω.

Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε από το ξεκίνημα και ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές «να πετύχουν την άνοδο για την οποία έχουν παλέψει πολύ». Αναλυτικά, σημειώνει:

«Δυστυχώς τα πράγματα και ειδικά στο ποδόσφαιρο έχουν αρχή και τέλος και με αυτό θα πρέπει να πορευόμαστε... Η ομάδα μπήκε στη διαδικασία το καλοκαίρι να αλλάξει σελίδα και να γίνει προορισμός για παιδιά που έχουν παίξει σε ανώτερες κατηγορίες και μου έδωσε τα κλειδιά να είμαι η κεφαλή της αγωνιστικά! Θεωρώ μέσα από τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν -γιατί το να αλλάζεις σελίδα δεν είναι και το πιο εύκολο- κάναμε μια καλή πορεία, φτάσαμε αρκετά μπροστά από τις άλλες ομάδες, όμως η διαφορά χάθηκε μέσα σε ένα μήνα σχεδόν που πραγματοποιήσαμε κακές εμφανίσεις και αποτελέσματα...

Ξέρω να αναλαμβάνω τουλάχιστον το μερίδιο που μου αναλογεί και από σήμερα είμαι παρελθόν από την ομάδα. Εύχομαι πραγματικά να αλλάξει κάτι και να πάρουν τα παιδια την άνοδο που ξέρω ότι έχουν παλέψει πολύ!

Να έχουν την υγεία τους κυρίως και στο τέλος να δω την πίκρα που είχαν στα αποδυτήρια σήμερα να έχει μετατραπεί σε χαμόγελο!»

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35