social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κέρδισε και... περιμένει ο ΑΟ Περιστερίου, 2-1 τον Άρη Καλαμακίου!

Κέρδισε και... περιμένει ο ΑΟ Περιστερίου, 2-1 τον Άρη Καλαμακίου!

Ο ΑΟ Περιστερίου επικράτησε με 2-1 του Άρη Καλαμακίου και έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναφέρουμε ότι έκανε το πρώτο βήμα καθώς θα πρέπει να περιμένει την εξέλιξη των αγώνων μπαράζ μεταξύ της Νέας Ιωνίας και του Αστέρα Καισαριανής.

Εφόσον οι πρωταθλητές των δυο ομίλων της Α' ΕΠΣΑ πάρουν το εισιτήριο για την ανώτερη κατηγορία, τότε ο Όμιλος θα παραμείνει στην κατηγορία, ανεξάρτητα από τον αγώνα κατάταξης που θα δώσει με τους Αγίους Αναργύρους. 

Δεν έγιναν πολλές σημαντικές φάσεις από τις δύο ομάδες πάρα μόνο τα δύο γκολ του ΑΟ Περιστερίου. Το πρώτο γκολ ήρθε από το σουτ του Ριζβάνι που απέκρουσε ο Ζαγαρέλος και ο Γεωργακόπουλος με πλασέ στο άδειο τέρμα άνοιξε το σκορ στο 17'. Τέλος, οι γηπεδούχοι με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Ριζβάνι στο παραθυράκι του Ζαγαρέλου διπλασίασαν τα τέρματα στο 44'.

Το δεύτερο ημίχρονο για ένα μεγάλο διάστημα κυριάρχησε ο Άρης Καλαμακίου, κατάφερε να μειώσει αλλά το Περιστέρι βγήκε νικητή σε ένα σημαντικό ματς για την παραμονή. Στο 55' ο Τζίμας είχε ενα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα στο κάθετο δοκάρι του Ξυδιά και το 56' ο Τζίμας απείλησε, πάλι, τον Ξυδιά και ο τερματοφύλακας του Περιστερίου να δηλώνει παρών με απόκρουση. Στο 64' με ωραία βαθιά μεταβίβαση του Καραγκιούλες στον Μιχαλακόπουλος, την σταμάτησε με κοντρόλ και κρέμασε τον Ξυδιά διαμορφωνοντας το τελικό αποτέλεσμα με 2-1.

Διαιτητές: Φ. Μεντζελόπουλος, Ι. Λεονταρίδης, Κ. Ματσούκας

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Διονύσης Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Χαραλαμπόπουλος, Μπουζάς, Κύβελος (70' Θεοδωρόπουλος), Κωτσοβός, Δημητρίου, Ζαφειράτος, Μιχάλης (77' Μιράκης), Ριζβάνι (70' Κεφαλάς), Γεωργακόπουλος (87' Λαγός)

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας): Ζαγαρέλος, Κοτόπουλος, Χιώνης, Καραγκιούλες, Βασιλειάδης (68' Νούλας), Δημογιάννης (68' Δέτσης)Ελευθεριάδης (55' Μπαλατσούρας), Μούτσης (46' Μιχαλακόπουλος), Γκρεβτσίδης, Προμπονάς (55' Κοκκινίδης), Τζίμας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35