social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Κοψαχείλα και Χρυσούπολη (1-1)

Μοιρασιά για Κοψαχείλα και Χρυσούπολη (1-1)

Σε ένα ματς με λιγοστό βαθμολογικό ενδιαφέρον για την 27η αγωνιστική, Κοψαχείλα και Χρυσούπολη έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος» του Π. Φαλήρου.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με πλασέ του Σίντρε (0-1). Μάλιστα, στο 30' είχαν δοκάρι σε σουτ του Θεοδωρόπουλου, «αγγίζοντας» σε εκείνο το σημείο τη διεύρυνση του σκορ. Λίγο πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με σουτ του Ζαφείρη από θέση εκτός περιοχής για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Κοψαχείλα ανέβασε την απόδοσή της, είχε κάποιες στιγμές που θα μπορούσε να έχει πετύχει δεύτερο γκολ, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Σταθόπουλος, Αγγελάκης-Αργυριάδης

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης): Ευθυμίου, Δεμερτζής, Ντούνης, Κωστής, Κοθράς, Φωτόπουλος (46' Γούλας), Δ. Βεϊζάι, Οντάτζης (85' Μπαξεβανίδης), Κουκούλας, Φ. Βεϊζάι, Ζαφείρης

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης, Χαλίκης (88' Μωραΐτης), Πολυζωγόπουλος, Αναγνώστου, Παπανικολάου, Λάππας, Τζαβάρας, Κάστορας (72' Βασιλειάδης), Σίντρε, Θεοδωρόπουλος, Τζωρτζακάκης (85' Καραλής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35