social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κλείδωσε» τη σωτηρία ο ΓΣ Αργυρούπολης (3-1 τον Άτταλο)

«Κλείδωσε» τη σωτηρία ο ΓΣ Αργυρούπολης (3-1 τον Άτταλο)

Την παρουσία του στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ και την επόμενη σεζόν ανανέωσε ο ΓΣ Αργυρούπολης.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 3-1 του ουραγού Άτταλου και εξασφάλισε απόσταση που δεν καλύπτεται από την ομάδα που βρίσκεται στη 13η θέση, στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ρουμπελάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος του γκολκίπερ Πασαπνόη και με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 17' ο Κογιομτζής έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραίο συνδυασμό των Στάθη και Ρουμπελάκη για να γράψει με πλασέ το 2-0. Στο 70' ο Παναγόπουλος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-0, για να έρθει στο 88' ο Ασημακόπουλος και με καταπληκτικό φάουλ στο «Γ» της εστίας να μειώσει για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Καράμπελας, Πρασσά-Ζερβού

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Σκαρτάδος, Μαρούντας (55' Παναγόπουλος), Καρανικολάου (55' Χρήστου), Χουχουλής, Κωστόπουλος, Ασημάκης (77' Κωστάκης), Μπάκαλης, Στάθης, Ρουμπελάκης (76' Μπιζίνης), Κογιομτζής (55' Χρηστογιάννης), Δρακοντίδης

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βασίλης Δουλγεράκης): Πασαπνόης, Σταθάς, Λουκιδέλης, Χριστοδουλάκης (68' Κασνέτσι), Φουσέκας (72' Χατζηδημητρίου), Ασημακόπουλος, Μαρούσος, Κωστούλας, Δράκος (46' Λιμάι), Τσολάκος (68' Γυφτάκης), Γκέρμπεσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35