social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σε τροχιά ανόδου το Καματερό, 4-1 τον ΑΟ Καλαμακίου

Σε τροχιά ανόδου το Καματερό, 4-1 τον ΑΟ Καλαμακίου

Εξακολουθεί να πιέζει τον Διαγόρα Αιγάλεω στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου το Καματερό και να αναζητά ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου στη Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Τζώτζη επιβλήθηκε με 4-1 του ΑΟ Καλαμακίου, κάνοντας ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την άνοδο μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού «μαραθωνίου».

Παρότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Κάλλου (0-1), οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να φτάσουν στην ανατροπή, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε καταπληκτική φόρμα. Στο 18' ο Μπινέρι ισοφάρισε με προσωπική προσπάθεια και σουτ (1-1), ενώ στο 37' ο Χαιρετάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καλογέρη σημείωσε το 2-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία για τρίτο γκολ, καθώς στο 48' ο Μπινέρι με σουτ και στο 50' ο Παππάς με κεφαλιά... «σημάδεψαν» δοκάρια! Εν τέλει, το 3-1 έγινε στο 55' με πέναλτι που κέρδισε ο Χαιρετάκης από τον Καλογερόπουλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Παππάς για το 3-1. Στο 80' ο Τσουτσάνης με πλασέ μετά από πάσα του Καλογερή διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μπάγιας-Δεσύλλας

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Τζώτζης): Κολιάκης, Πιτέλης, Παπαιωάννου (46' Μήτκας), Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Κουμπάρος (82' Μελισσιανός), Χαιρετάκης (60' Τζωρτζίνης), Παππάς, Νικολάου (60' Τσουτσάνης), Μπινέρι (82' Αιβαλιώτης), Καλογερής

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργουσης, Καλογερόπουλος, Γαλιατσάτος, Λείσος, Κουμπαράκης (60' Κάλφας), Κυργοτάσης, Κάλλος, Παπαιορδάνου, Παππάς (74' Μπιρζιγιάννης), Γιανναράκος, Τσαγκαλίδης (82' Κούτσης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35