social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θεοδωράκης: Ο Αστέρας θα πετύχει το στόχο του Ι Ορισμένες ομάδες ας σταματήσουν να ενοχλούν παίκτες μας!

Θεοδωράκης: Ο Αστέρας θα πετύχει το στόχο του Ι Ορισμένες ομάδες ας σταματήσουν να ενοχλούν παίκτες μας!

Ο Θοδωρής Θεοδωράκης στα δυο χρόνια παρουσίας του στον Αστέρα Καισαριανής κρίνεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ομάδας αφού έχει μπορέσει με την εμπειρία του να βοηθήσει το σύλλογο να ανέβει επίπεδο και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του μεγάλου Εθνικού Αστέρα μίλησε στο soccerlive.gr και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα τους αγώνες κατάταξης αλλά και στις... υποχθόνιες ενέργειες που κάνουν σύλλογοι επικοινωνώντας με ποδοσφαιριστές της ομάδας σε μια χρονική στιγμή όπου όλος ο οργανισμός του Αστέρα είναι στραμμένος στους αγώνες κατάταξης.

Αναλυτικά, το σχολιο του: Αρχικά εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλο το κόσμο με υγεία.

"Καθημερινά ως ομάδα δουλεύουμε προκειμένου να είμαστε έτοιμοι. Το ματς της προηγούμενης Κυριακής με την ομάδα της Χίου δεν έγινε αφού οι αντίπαλοι δεν είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αθήνα και αναγκαστικά οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο ματς που είναι με τον Φοίβο Κρεμαστής. Μας προβληματίζει που παραμένουμε τόσο καιρό χωρίς επίσημο παιχνίδι ωστόσο οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη 15 Μαϊου στον αγώνα της Ρόδου.

Υπάρχει στήριξη της διοίκησης, του κ. Πρίτσα και των υπόλοιπων μελών του συμβουλίου καθώς και του κόσμου της Καισαριανής που μετά από χρόνια βλέπει την μεγαλύτερη ομάδα της πόλης να είναι πρωταγωνίστρια.

Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου με την στάση ορισμένων ομάδων και παραγόντων που ενοχλούν απροκάλυπτα παίκτες της ομάδας μας χωρίς να έχει ανοίξει η εαρινή μεταγραφική περίοδος.

Ο Αστέρας έχει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και είναι λογικό να προσελκύουν το ενδιαφέρον ομάδων, όμως, οι συμπεριφορές και οι κινήσεις ορισμένων θα πρέπει να είναι λογικές διότι ο σύλλογος έχει ένα μεγάλο στόχο μπροστά του και θα πρέπει όλοι να το σεβαστούν


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35