social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαδάκης: Η φετινή πορεία των Μελισσιων δεν θα σταθεί εμπόδιο αλλά βάση για την επάνοδο της ομάδας στην Α' ΕΠΣΑ

Μαδάκης: Η φετινή πορεία των Μελισσιων δεν θα σταθεί εμπόδιο αλλά βάση για την επάνοδο της ομάδας στην Α' ΕΠΣΑ

Με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΟ Μελισσίων, ο πρόεδρος, Νίκος Μαδάκης έκανε την εξής δήλωση απολογιστικού χαρακτήρα

Αποχαιρετόντας τη φετινή σεζόν αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους στήριξαν την ομάδα μας και τον όμιλο συνολικά.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες της διοίκησης (απερχόμενους και νυν), τους χορηγούς μας, το φίλαθλο κοσμο των Μελισσίων και όλους τους ποδοσφαιριστές που πλαισίωσαν την ομάδα μας καθολη την διάρκεια της σεζον ακόμα και αυτούς που σήμερα βρίσκονται σε άλλα σωματεία.
Ιδιαιτέρως θέλω να αναφερθώ όμως στους ποδοσφαιριστές που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αυτά τα παιδιά που πάλεψαν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, δεν "εγκατέλειψαν το καράβι" και ματώσαν τα πόδια τους για την "φανέλα" των Μελισσίων.
Η υπομονή, το πάθος τους και ο ακέραιος χαρακτήρα τους έχτισαν σχέσεις βαθιάς φιλίας και εμπιστοσύνης για το αύριο.
Μας ένωσαν περισσότερα από αυτά που μπορούσαν να μας χωρίσουν.
Η φετινή πορεία με τις όποιες αστοχίες της δεν θα σταθεί εμπόδιο αλλά θα αποτελέσει νέα βάση για την αποτελεσματικότερη οργάνωση με στόχο την επάνοδο της ομάδας στα γήπεδα της Α' κατηγοριας.
Ακόμα περισσότερη προσπάθεια, προσήλωση στο στόχο και συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων θα πρέπει να είναι η συνταγή και το όραμα της νέας διοίκησης που θα προκύψει ενόψει και των επερχόμενων εκλογών του Ιουνίου.
Απο την πλευρά μου θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το όραμα του ΑΟ Μελισσίων για ένα καλύτερο αύριο!
Εκ μερους του Δ.Σ εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε εσάς και τις οικογένειες σας!
Ο Πρόεδρος του ΑΟΜ
Μαδάκης Νικολαος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35