social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μέχρι τις 22 Ιουνίου οι εκλογές στη Διάνα

Μέχρι τις 22 Ιουνίου οι εκλογές στη Διάνα

Μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα της στο facebook η ομάδα της Διανας Ηλιουπολης κάνει γνωστό ότι μέχρι τις 22 Ιουνίου θα έχουν πραγματοποιηθεί οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Μάλιστα καλεί τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ενταχθούν στο νέο διοικητικό σχήμα να αποστείλουν εφόσον το επιθυμούν μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου.

Αναλυτικά

Ο σύλλογος ΑΟ ΔΙΑΝΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ γνωστοποιεί σε όλα τα μέλη του αλλά και σε όλη την κοινωνία της πόλης ότι έως τις 22 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια της ΔΙΑΝΑ να παραμείνει με αξιοπρέπεια στον χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, τόσο σε επίπεδο ανδρών όσο και σε επίπεδο υποδομών, μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον αποστέλλοντας μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του σωματείου στο Facebook (DIANA Academy) και το Instagram (diana_ilioupolis) ή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35