social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηράκλειο: Κράτησε Αντωνόπουλο που παίρνει ηγετικό ρόλο ενόψει της νέας σεζόν

Ηράκλειο: Κράτησε Αντωνόπουλο που παίρνει ηγετικό ρόλο ενόψει της νέας σεζόν

Η νέα διοίκηση του Ηρακλείου έχει σηκώσει... μανίκια για τα καλά και δείχνει ότι με τις κινήσεις που γίνονται η ομάδα θα εμφανιστεί το ίδιο ανταγωνιστική όπως τα προηγούμενα χρόνια και ικανή να διεκδικήσει υψηλούς στόχους. 

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν σημαντικά θέματα αφού μετά την παραμονή του προπονητή, Λουκά Ρόπα, έχουν βάλει ως στόχο να διατηρήσουν τους ποδοσφαιριστές εκείνους που έχει εισηγηθεί η τεχνική ηγεσία να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας τη νέα χρονιά. Ένας εξ αυτών ο οποίος μάλιστα βρίσκονταν στην κορυφή της λίστας του Ηρακλείου για να παραμείνει στην ομάδα τη νέα χρονιά ήταν ο Βασίλης Αντωνόπουλος.

Γηγενής ποδοσφαιριστής που προέρχεται από το φυτώριο της ομάδας ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί το σήμα κατατεθέν για το σύλλογο από τα βόρεια προάστια.

Άλλωστε, με τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια είχε μπει στο μάτι πολλών ομάδων τόσο από τη Γ Εθνική όσο και την Α' ΕΠΣΑ καταθέτοντας του μάλιστα προτάσεις για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Παρόλα αυτά οι κινήσεις της νέας διοίκησης του Ηρακλείου καθώς και οι συναισθηματικοί λόγοι που "δένουν" τον Αντωνόπουλο με την ομάδα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση για ανανέωση.

Η σπουδαιότητα της κίνησης αυτής είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Αντωνόπουλος βρέθηκε μία ανάσα από την αποχώρηση του ωστόσο τα πάντα ανατράπηκαν τις τελευταίες ημέρες χάρη των κινήσεων που έκανε η διοίκηση και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στο ρόστερ του συλλόγου.


Σχετικά άρθρα

Έκλεισε Ζυγοκώστα ο Άγιαξ Ταύρου

Ο Χρήστος Βλάχος στην εκπομπή ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑ [vid]

Συνεχίζεται η αναρρίχηση του Πανερυθραϊκού, 4-1 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35