social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λυκερίδης: Φέτος θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση

Λυκερίδης: Φέτος θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία στα Βριλήσσια για τη νέα σεζόν στην Α' ΕΠΣ Αθηνών, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στη Νέα Ιωνία με την ομώνυμη ομάδα την Κυριακή.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη «σέντρα» το Soccerlive επικοινώνησε με τον Μιχάλη Λυκερίδη, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή τους πως φέτος η ομάδα του θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση, συγκριτικά με το πρόσωπο που παρουσίασε στις επτά αγωνιστικές που έγιναν την περσινή σεζόν. «Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό, γιατί είναι λίγες οι αγωνιστικές, με συνέπεια να μην έχεις τον χρόνο να διορθώσεις τυχόν λάθη και αρνητικά αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, βέβαια, παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο, όπως για παράδειγμα η κατάσταση στην οποία βρίσκεις έναν αντίπαλό σου» σημείωσε αρχικά ο 59χρονος προπονητής και συνέχισε: «Πέρσι προλάβαμε να παίξουμε επτά αγωνιστικές, στις οποίες δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι φέτος θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση».

Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής, ο Μ. Λυκερίδης υποστήριξε: «Η πρεμιέρα είναι πάντα ιδιαίτερη περίπτωση. Πάμε να παίξουμε με μία ομάδα που διαχρονικά διεκδικεί και έχει κίνητρα. Αυτό αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας, όμως θα το παλέψουμε μέχρι τέλους, όπως θα κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, κυρίως για να το ευχαριστιόμαστε». Στον επίλογό του ο τεχνικός των Βριλησσίων ευχήθηκε «φέτος να μην έχουμε προβλήματα και να τελειώσει κανονικά το πρωτάθλημα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35