social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήραν θέση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ηρακλείου για τον τραυματισμό Τσουτσουδάκη

Πήραν θέση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ηρακλείου για τον τραυματισμό Τσουτσουδάκη

Την εξης ανακοίνωσε εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ηρακλείου

Σαν ποδοσφαιριστές-αθλητές του Ηρακλείου θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Μανώλη Τσουτσουδάκη και να εκφράσουμε την στήριξη και συμπαράστασή μας τόσο στον ίδιο όσο και στους οικείους του . Εξάλλου πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία όλων και είναι κάτι που καταλάβαμε δυστυχώς από τη πρώτη στιγμή και τον τραυματισμό του συμπαίκτη μας Παύλου Μπίτιλη , στον οποίο θέλουμε και δημόσια να εκφράσουμε τις ευχές μας ενόψει του αυριανού του χειρουργείου .

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες γίναμε αποδέκτες θλιβερών περιστατικών και επιθέσεων σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο τα οποία και καταδικάζουμε .

Πιο συγκεκριμένα η στοχοποίηση του συμπαίκτη μας Κώνσταντίνου Ιωαννίδη εξαιτίας της ενέργειάς του στον αγώνα του Σαββάτου , που δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να τραυματίσει τον Μανώλη . Συμμεριζόμαστε απόλυτα το περιβάλλον και τη θλίψη που προκάλεσε το γεγονός , αλλά είμαστε ενάντια σε κάθε απειλή επώνυμη ή ανώνυμη που έγινε στον συναθλητή μας , καθώς γνωρίζοντας το ποιόν και τον χαρακτήρα του εγγυούμαστε πως η ενέργειά του δεν είχε τον οποιονδήποτε δόλο ή αντιαθλητική διάθεση .

Στη συνέχεια , θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε όσον αφορά τους προπονητές μας Λουκά Ρόππα-Δημήτρη Ζυγούρη και συνολικά το τεχνικό επιτελείο , πως ουδέποτε έχει δοθεί οποιαδήποτε οδηγία προς εμάς προφανώς , προκειμένου να προβούμε σε οποιαδήποτε αντιαθλητική πράξη .

Δυστυχώς , πρέπει να πούμε το αυτονόητο διότι υπόνοιες από τρίτους επί του θέματος θίγουν πρώτα εμάς και κατ’ επέκταση το τεχνικό επιτελείο που τυγχάνει αναγνώρισης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στον χώρο του ποδοσφαίρου .

Συνοψίζοντας , παρά το νεαρό της ηλικίας του συνόλου που έχουμε σαν ομάδα , αφουγκραζόμαστε πλήρως όσα συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδου και ενημερώνουμε όλους όσους δεν γνωρίζουν ή το αμφισβητούν πως ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο σε 100% αθλητικά πλαίσια και δεν δίνουμε βάση σε οποιαδήποτε εξωαγωνιστική μομφή ή υπόνοια.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35