social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη με ανατροπή για τον Πανερυθραϊκό, 3-1 τον ΑΟ Ιλίου που φωνάζει!

Νίκη με ανατροπή για τον Πανερυθραϊκό, 3-1 τον ΑΟ Ιλίου που φωνάζει!

Νίκη με ανατροπή για τον Πανερυθραϊκό που επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Ιλίου και έφτασε τους 13 βαθμούς και την 2η θέση μαζί με τον Ηλυσιακό.

Από την άλλη ο ΑΟ Ιλίου απέδειξε ότι αδικείται από την κατάταξη αφού πάλεψε το ματς και σίγουρα η έκταση του σκορ δεν αποτυπώνει την πλήρη εικόνα του αγώνα.

Στο 57' ο Ράπτης έκανε το 0-1 με εντυπωσιακό σουτ που ήταν για χάιλαιτ.

Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 63' με τον Τσιπά, για να έρθει ο Σουμελίδης και να κάνει το 2-1 στο 86'.

Στο 90' ο Τσορτανίδης έκανε το τελικό 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία κυρίως για τη φάση του 68' όπου ο Λουκόπουλος έκανε το 1-2 μετά από πάσα του Ράπτη, με τους φιλοξενούμενους να θεωρούν ότι κακώς ακυρώθηκε το τέρμα. Παράλληλα τα παράπονα για το σύλλογο των δυτικών προαστίων εστιάζονται και στις φάσεις που οι γηπεδούχοι σκόραραν το 2-1 και το 3-1 υποστηρίζοντας ότι ποδοσφαιριστές του Πανερυθραϊκού ήταν σε αντικανονική θέση. Στο 19' είχε δοκάρι ο Ε. Μανιδάκης με σουτ για οτν ΑΟ Ιλιου.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης) Τζαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Αντωνόπουλος, Βαρκαρώτας (87' Γλυνός), Κουβαράς (69' Καμπάς), Λουκάς, Μιχαλόπουλος (61' Κουτσουπιάς), Λιάσκος (69' Τσιπάς), Καφετζής, Αραμπατζής (87' Γκριτζάς).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης) Καββαδίας, Γκέκας, Μανιδάκης Ε. (83' Καραλής) , Μανιδάκης Γ., Λάχας, Καράμπελας, Κιτσώνης (83' Λαγιάς) Παπαδημητρίου (53' Λουκόπουλος), Ράπτης, Αγκαλίου (90+2' Παυλίδης), Σκαμάνης.


Σχετικά άρθρα

Blue Army: Τα χρόνια πέρασαν, όμως οι αξίες παραμένουν σταθερές

Άγιος Δημήτριος: Βανδαλισμοί σε γραφεία και αποδυτήρια (pics)

Δάφνη Π. Φαλήρου: Αποχώρησε ο Ευθυμίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35