social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Χολαργός το ντέρμπι 2-0 τη Νέα Ιωνία

Ο Χολαργός το ντέρμπι 2-0 τη Νέα Ιωνία

Μετά από δυο ισοπαλίες και την ήττα στο Ηράκλειο, ο Χολαργός επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε στο ντέρμπι των βορείων προαστίων με 2-0 της Νέας Ιωνίας.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι ωστόσο διεξήχθη σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεψε τις δυο ομάδες να παίξουν το ποδόσφαιρο που ήθελαν. Παρ' όλα αυτά, ο Χολαργός στο 47' έκανε το 1-0 με τον Μηλιώνη, με τον Σκούμα στο 81' να βάζει το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το τελικό 2-0.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν ανωτερότητα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι θα μπορούσαν να είχαν μεγαλύτερη συγκομιδή.

ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας) Μολφέσης, Ντόβας, Τσάγκαρης, Μηλιώνης, Μιχελής, Τσίρος, Τσιαντής (76' Δημητριάδης), Ζαχαρόπουλος, Μυλωνας, Γκαγκώσης (46' Καρράς), Σκούμας (90' Σταμούλης).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Παρασκευαϊδης) Παπουτσής, Σταθόπουλος, Σιγάλας, Μπάστας (68' Καλογερής), Πολυχρονάκης (82' Πρίφτη), Μπανιάς, Ούτσικας (68' Πετράς), Παπαδόπουλος, Βουτσιώτης (59' Νησαριώτης), Σισσέ, Μπεσού (82' Χαματάι). 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35