social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγία Ελεούσα: Επιστροφή στις προπονήσεις και φιλικό με Βύζαντα Μεγάρων

Αγία Ελεούσα: Επιστροφή στις προπονήσεις και φιλικό με Βύζαντα Μεγάρων

Σήμερα επιστρέφουν στις προπόνησεις οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Ελεούσας μετά το τετραήμερο ρεπό που δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο.

Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί σε γενικές γραμμές ικανοποίηση από την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι ποδοσφαιριστές ωστόσο άπαντες γνωρίζουν ότι θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια στο β' γύρο προκειμένου η ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας κ. Κουνάδης ο οποίος τόνισε: "Είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι αφού οι παίκτες κάνουν το καλύτερο δυνατό αλλά έχω την αίσθηση ότι σε ορισμένα ματς έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Από εκεί και πέρα οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά και εφόσον βρουμε κάτι αξιόλογο στη μεταγραφική περίοδο θα κάνουμε κίνηση για να το αποκτήσουμε. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής που θα βρουμε να ταιριάζει στα θέλω μας και να είναι κοντά στη φιλοσοφία της ομάδας".Κατά τα άλλα για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί φιλικό με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων. Η αναμέτρηση θα γίνει στην Αγία Βαρβάρα με ώρα έναρξης τις 18.00.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35