social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπασπύρου: «Μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό» Ι Φιλικό με Αστέρα Βάρης

Παπασπύρου: «Μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό» Ι Φιλικό με Αστέρα Βάρης

Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Χαλανδρίου μετά το ρεπό που δόθηκε από τον Δημήτρη Παπασπύρου για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Για την Κυριακή, δεδομένου ότι ο 4ος όμιλος στην Α' ΕΠΣΑ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι πράσινοι προγραμμάτισαν τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στην 13.00 με τον Αστέρα Βάρης.

Ο κ. Παπασπύρου θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα από την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του με τον ίδιο να σχολιάζει μέσω του soccerlive.gr τις πρώτες ημέρες του στην ομάδα των βορείων προαστίων λέγοντας

''Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Δουλέψαμε αυτές τις ημέρες παρά τις λίγες απουσίες, από σήμερα όμως θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες στην προπόνηση. Από αύριο επανέρχονται στο κανονικό πρόγραμμα οι τραυματίες Τζιόλας και Μητσόπουλος και σιγά-σιγά μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό ξεκινώντας από το φιλικό της Κυριακής όπου θα είναι ένα καλο τεστ για να εξάγουμε συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση των παικτών, προετοιμάζοντας την ομάδα για το επόμενο ματς με τον Ιάσονα''.

Για το μεταγραφικό κομμάτι δήλωσε

''Μεταγραφικά αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό όπως ο Κούντου θα το εξετάσουμε''.


Σχετικά άρθρα

Τσουκαλάς στον ΠΑΟ Ρουφ

Ζορίστηκε αλλά... καθάρισε ο Αστέρας Γλυφάδας στο Περιστέρι, 4-1 την Άμιλλα

Κορυφή η Θύελλα Αγίου Δημητρίου 2-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35