social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα Ιωνία: «Έκλεισε» Γκρόσιο!

Νέα Ιωνία: «Έκλεισε» Γκρόσιο!

Νέα μεταγραφική κίνηση ολοκληρώνει η διοίκηση της Νέας Ιωνίας, προσφέροντας άλλη μία επιλογή στη διάθεση του πολύπειρου Κώστα Ψυρόπουλου.

Με τα κυανοκίτρινα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ θα αγωνίζεται, πλέον, ο Παναγιώτης Γκρόσιος, αφού έμεινε ελεύθερος από τον Αήττητο έπειτα από δεκατέσσερις μήνες στα Σπάτα. Ο 24χρονος μέσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, με τη φανέλα του οποίου έγινε επαγγελματίας. Ακολούθως, αγωνίστηκε σε Παναρκαδικό, Σπάρτη και Καλλιθέα, πριν μετακινηθεί στον Αήττητο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που με τις αρετές του κυρίως στο επιθετικό κομμάτι αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και να χαρίσει βαθμούς στον προσφυγικό σύλλογο.

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα βρέθηκε σήμερα στα γραφέια του σωματείου και λίγο μετά τις υπογραφές έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Οι στόχοι που έχει η ομάδα, η φερεγγυότητα της διοίκησης καθώς και το γεγονός ότι στο τεχνικό επιτελείο υπάρχει ο Κώστας Ψυρόπουλος έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του συλλόγου θα κινηθεί για εκ νέου ενίσχυση αφού διάθεση για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού υπάρχει, πόσο μάλλον εάν βρεθεί κάποια περίπτωση που να είναι κοντά στα θέλω της Νέας Ιωνίας. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35